U sklopu 2. kola lige početnika naše tri ekipe odigrale su četiri utakmice, te su treneri Nedjeljko Matić, Zoran Andrić, Ivan Kiš i Dubravko Blažević ukupno izrotirali na svim utakmicama oko 60-tak malih košarkaša uzrasta 2005.g. i mlađi.

Ekipa  KK Vrijednosnice Osijek ‘’KOMARCI’’ pobijedila je u subotu Valpovo rezultatom 93:48. U dinamičnoj i borbenoj utakmici mladi osječani su pokazali više znanja, te zasluženo pobijedili.

Ekipa KK Vrijednosnice Osijek ‘’RODE’’ odigrala je ovaj vikend dvije utakmice i to u subotu protiv KK Nova Gradiška, koju su gosti dobili rezultatom 38:63. Gosti iz Gradiške ostvarili su prednost na početku utakmice, koja je bila ključna za konačni ishod susreta. U nedjelju su ‘’RODE’’ odigrali utakmicu protiv ŠK Tigrići iz Slavonskog Broda, u kojoj su gosti slavili rezultatom 38:43, u neizvjesnoj i zanimljivoj završnici.

Ekipa KK Vrijednosnice Osijek ‘’LEGOSI’’ također je igrala u nedjelju protiv ekipe ŠK Tigrići i zabilježila uvjerljivu pobjedu 74.34, dominacijom na terenu u odnosu na brođane.