Dugo očekivana nedjelja. Gotovo tri mjeseca od prvih košarkaških koraka polaznika Škola košarke KK VROS. Vrijedni mali košarkaši Škole košarke Bilja i Darde su tri puta tjedno  trenirali sve do Božićnog turnira koji je održan u nedjelju (21.12.2014.) u dvorani OŠ Darda.

Suparnička početna odmjeravanja  iz svlačionica ubrzo je zamijenilo žestoko takmičenje na košarkaškom terenu i želja za pobjedom. Istovremeno su se na terenu odigravale dvije košarkaške utakmice koje su vrlo „vatreno“ praćene sa tribina od oko 80-ak gledatelja.

Utakmice su trajale gotovo sat i pol tijekom kojih su se svakih 5 minuta izmjenjivale nove postave (ekipe) u natjecanju mini košarke, 3 na 3 igrača.

Bio bi to zasigurno nezaboravan turnir za sve sudionike i sam po sebi, međutim, vrhunac iznenađenja i osmjeha na licima djece izmamio je Djed Mraz koji je iznenada uletio na košarkaški teren na kraju turnira. Naravno, Djed Mraz nije iznenadio samo male igrače već i mnogobrojnu publiku na tribinama. Nakon radosti i smijeha kojeg je izazvao na licima djece, Djed Mraz je svim sudionicima turnira podijelio poklone, porazgovarao s njima i fotografirao se.

Na samom kraju turnira svim nazočnima obratio se i trener (Zoran Andrić) Škole košarke Darda i Škole košarke Bilje, koji je proglasio pobjednika košarkaškog turnira. Škola košarke Darda u vrlo tijesnoj rezultatskoj razlici pobijedila je Školu košarke Bilje. Nakon pohvale svih sudionika za fair-play natjecanje, trener je nagradio i pohvalio igrače koji su se istaknuli po redovitom i marljivom treniranju.