Ovaj vikend predkadeti KK Vrijednosnica Osijek su gostovali na turniru Jedinstvene predkadetske lige u Rijeci. Prvi dan turnira započeo je utakmicom KK Vrijednosnica Osijek i KK Kastav iz Rijeke. Domaćini su bili posljednji na tablici, ali izvrsno su odigrali na krilima fenomenalnog Tončinić Jakov (21) a najveći problemi nastaje gdje domaćini postižu 38 poena iz pogreški a mali Brokeri 14, što je dovelo do rezultata 71:84 za KK Kastav. Igra je bila zatvorena što osječanima nije išlo u rezultatsku korist a od igrača su se istakli Josip Pleša (19 poena, 8 skokova i 5 asistencija), Luka Mastanjević (10 poena, 10 skokova) Sven Babić ( 10 poena, 5 asistencija).

U drugoj utakmici drugog dana ogled između KK Cibone i KK Vrijednosnica Osijek susret je puno bio dinamičniji kao i razvojni gdje su oba trenera dozvoljavala igru preko cijelog terena s čuvanjem igrača. Cibona je konstantno vodila,  bila je to utakmica u kojoj su se mladi Brokeri dobro držali do samoga kraja gdje je konačni rezultat iznosio 76:83 za KK Cibonu. Babić i Mastanjević sa 5 prekršaja izlaze prije završetka susreta i to KK Cibona prepoznaje, te završava utakmicu u svoju korist. U utakmici su se istakli  Luka Mastanjević (24 poena, 19 skokova 5 asistencija, 2 blokade, 4 osvojene lopte) Josip Pleša (16 poena 3 asistencije, 4 osvojene lopte), Sven Babić (16 poena),  Frano Pranjić (9 poena, 12 skokova), Luka Barač ( 7 poena, 6 skokova, 1 blokada).

Od igrača KK Vrijednosnica Osijek na turniru sudjelovali su; Sven Babić, Fran Marijanović, Luka Mastanjević,Josip Pleša, Ivan Oreč, Matej Pavlović, Niko Ćosić, Domagoj Scheibl, Grgo Prgomet, Frano Pranjić,  Luka Barač, Niko Kozlica i trener Nedjeljko Matić.