U Zagrebu i Puli su od 17. do 20. travnja održani turniri Poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za dječake U13 (2006. godište i mlađi).

Temeljem plasmana u regionalnim natjecanja, na Poluzavršni turnir skupine „A“ u Puli plasirali su se: KK Cedevita, KK DOŠK (Drniš), KK Međimurje (Čakovec), KK Split, KK Stoja (Pula), KK Alkar (Sinj), KK Dubrava i ŠK Tigrići (Sl. Brod)

Na Poluzavršnom turniru skupine „B“ u Zagrebu plasirali su se: KK Zadar, KK Bosco (Zagreb), KK Larus (Zagreb), KK Grafičar (Ludbreg), KK Cibona, OKK Dražen Petrović (Šibenik), KK Vrijednosnice Osijek i KK Kastav (Rijeka).

Mladi ”Brokeri” su na turniru prvo pobijedili ŠK Dražen Petrović rezultatom 72:53, zatim Kastav 80:65, Cibonu 58:54 i Grafičar 91:61, dok su u borbi za prvo mjesto u skupini izgubili od Zadra 109:46.

Ovim rezultatom mladi igrači Vrijednosnica plasirali su se na Finalni turnir Prvenstva Hrvatske, koji će se odigrati u svibnju, a na njemu će u polufinalu igrati KK Cedevita – KK Vrijednosnice Osijek i KK Zadar – KK Stoja.

Za Vrijednosnice Osijek su nastupali: Filip Stojčić , Matej Ilić, Filip Biljan, Leon Novak, Fran Andrić, Luka Šipka, Krešimir Bago, Leon Topalović, Bruno Vukobratović, Borna Budač, Luka Rejo i Adrijano Bajto, a vodili su ih treneri Nedjeljko Matić i Zoran Andrić.