Mladi Hrvatski reprezentativac Stipe Dugandžić potpisao je ugovor sa Vrijednosnicama Osijek na četiri sezone.

Stipe živi u Ljubuškom (Bosna i Hercegovina), rođen je 04.06.2004. godine u Zagrebu, visok je 189cm i igra na poziciji beka. Košarku je počeo trenirati sa deset godina u KK Ljubuški a sa 14 godina odlazi u KK Cibona Zagreb. Iste godine postaje član U14 reprezentacije Hrvatske pod vodstvom trenera Krešimira Žganeca. Kod trenera Mladena Erjavca je bio član U16 reprezentacije na jakom tureniru ”Ramunas Siskauskas”u Litvi. U matični klub KK Ljubuški se vraća 2019. godine i igra ligu Herceg Bosne, a krajem 2020. potpisuje za KK Čapljina (u to vrijeme Premijer liga BiH), iz koje dolazi u Vrijednosnice Osijek.

Stipe Dugandžić: smatram da dolazim u klub i sredinu koja je za mene kao mladog igrača vrlo dobra zbog mog košarkaškog napretka.

Renato Martinko, direktor Vrijednosnica Osijekdrago mi je da smo potpisali darovitog mladog Hrvatskog reprezentativca Stipu Dugaandžića. Nadam se da će se Stipe brzo uklopiti u naš mlad tim i sustav rada trenera Marka Mandića. Želim mu da u našem klubu napreduje i da mu Vrijednosnice Osijek  budu ”odskočna daska” u karijeri kao i mnogim mladim igračima do sada.