U Splitu je jučer (21.07.2020.) odigrano košarkaško 3X3 natjecanje ekipa koje su se plasirale na završnicu najboljih u Hrvatskoj za 2005. i 2007. godište u sklopu projekta Sportske igre mladih.

Grad Osijek predstavljale su ekipe KK Vrijednosnica Osijek, koje su pobijedile u kvalifikacijskim natjecanjima u Slavoniji i Baranji. U 2005. godištu ekipa ”Krvopijice” igrala je u sastavu: Gabrijel Flanjak, Tin Grujić, Luka Ćurak i Luka Varga, dok su za 2007. godište u ekipi ”Killer Squad” igrali: Luka Šipka, Luka Rejo, Gabrijel Jelečević i Filip Ivoš.
 
Pobjedama nad svim protivnicima u 2005. godištu ekipa ”Krvopijice” je došla do finala turnira, gdje je pobijedila ekipu Dubrovnika i po treći puta osvojila prvo mjesto na ovom natjecanju. Trećim uzastopnim naslovom su potvrdili da u Hrvatskoj nema bolje ekipe u njihovom godištu. Ekipa ”Killer Squad” je također sa svim pobjedama došla do finala u 2007. godištu, gdje je poražena od ekipe Čakovca, te je osvojila 2 mjesto. Obje naše ekipe zasluženo su igrale u finalnim utakmicama što je pokazatelj dobrog rada talentiranih dječaka i njihovih trenera u Vrijednosnicama Osijek.
Ekipa ”Krvopijice” se sa osvajanjem turnira u Splitu kvalificirala na međunarodni finalni turnir Sportskih igara mladih gdje će predstavljati Hrvatsku i svoj grad.