Sinoć (02.09.2017.) je u Pečuhu ekipa PVSK Veolia pobijedila Vrijednosnice Osijek, zahvaljujući boljoj igri u prvom poluvremenu.
 
BC PVSK Veolia – KK Vrijednosnice Osijek 85:79 (23:9, 23:15, 16:28, 23:27).
 
PVSK: Durham 23, Supola 1, Budimir 12, Biro 10, Demeter 16, Antoni 5, Simon 1, Krnjajski, Dragašević, Šarlija 12, Đukić 5.
VROS: Boban 2, Taylor 29p 14s, Došen 8, Markulin 5, Šarac 6, Krajina 3, Jois 13, Vrkić 11, Turalija 2, Anzulović.
 
Utakmicu bolje otvaraju domaćini, vođeni odličnim amerikancem Durham-om, te Hrvatima Veljkom Budimirom i Marinom Šarlijom, a glavna odlika im je bila realizacija sa visokim postotkom šuta. Igrači trenera Vladimira Krstića su vidno teških nogu ušli u prvu provjeru i nisu se snašli u prvom poluvremenu. U drugom dijelu su Brokeri bili bolji, ali nedovoljno za prvu pobjedu. Novi igrači Bruno Markulin, Venky Jois, Josip Boban, Domagoj Vrkić, Roko Anzulović (na probi), a naročito Jimmie Taylor pokazali su da mogu pridonijeti igri Vrijednosnica, te da će biti u ozbiljnoj rotaciji trenera Krstića. Neuigranost u napadu, neorganiziranost i loša komunikacija u obrani, te loš šut, bile su mane naše ekipe na ovoj utakmici, ali to su uobičajene stvari su za ovaj period priprema i veliki broj novih igrača. Odličan skok, velika rotacija, te individualna kvaliteta naših igrača su stvari koje su bile dobre i koje se moraju ukomponirati u organiziranu i timsku obranu i napad. Nakon prve utakmice Brokeri su ostavili pozitivan dojam unatoč porazu, a pred stručnim timom je još puno posla, kako bi se ovaj mlad i potentan tim digao na željenu razinu.