Nakon dvije gostujuće pobjede u sklopu aktualnih priprema, osječki košarkaški prvoligaš odradio je i prvu utakmicu na svome parketu. Ekipi Vladimira Krstića u goste je stigla momčad PVSK Panthersa iz Pečuha u kojoj igra bivši “Broker” Veljko Budimir.

Obje ekipe nastupile su nekompletne, gostima su nedostajali prvi centar i Američki bek šuter, dok su Brokeri igrali bez Aljoše Šarca (slomljen prst) i Mateja Karlovića (ruptura zadnje lože). Rezultatski jučerašnji dvoboj nije ponudio puno neizvjesnosti, Osječani su konstantno vodili, jedino je u 14. minuti semafor pokazivao pozitivu za goste (21:23). Susret je prelomljen u trećoj dionici, koju su domaćini odradili kvalitetno u oba smjera, primili su najmanje poena (11), a bili su i poprilično efikasni. U redovima KK Vrijednosnica Osijek najviše je zabio Arijan Došen (17) a dvoznamenkasti učinak imali su još Ušić i Diminić. Sljedeću provjeru KK Vrijednosnice Osijek ponovno će odigrati na svom parketu, u subotu stiže subotički Spartak.

KK Vrijednosnice Osijek – KK PVSK Pannonpower 70:58 (19:17, 17:13, 23:11, 11:17)

KK VROS: Kujundzić 7, Zebić 2, Došen 17, Diminić 10, Ušić 11, Bičvić 6, Pandurić 9, Karlović Mar.6, Turalija 2, Šarac.

KK PVSK: Halasz 7, Cešković 2, Budimir 15, Biro 12, Horti 12, Csana, Csabay 3, Czukor 2, Kovago-laska, Harazin, Bodor, Demeter 5.