Vrijednosnice Osijek i igrač Andrija Ćorić potpisali su ugovor na godinu dana.

Andrija je iz Čitluka (BiH), rođen je 01.02.1995. godine, visok je 198cm i igra na poziciji krila. Košarku je počeo trenirati u ”KK Brotnjo” iz Čitluka, te ubrzo prelazi u ”KK Široki”, gdje sa dobrim igrama postaje zanimljiv izbornicima mlađih Reprezentacija Hrvatske. Tako je nastupao za ”U17” Reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu 2012. godine u Litvi i osvojio bronzanu medalju, a iste godine sa ”U18” Reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Latviji osvojio srebro. Nastupao je i za ”U20” Reprezentaciju Hrvatske na EP u Grčkoj (4. mjesto), a nakon uspješne sezone u Širokom prelazi 2016. godine u Cibonu, gdje je igrao dvije godine. 2018. prelazi u Cedevitu, gdje je u prošloj sezoni u HT Premijer ligi igrao u prosjeku 25 minuta, te zabijao 11,8 koševa i 4 skoka po utakmici.

Andrija Ćorić: drago mi je da dolazim u zdravu sredinu i uređen klub kao što su Vrijednosnice Osijek. Veselim se novoj sezoni za koju očekujem da će biti uspješna.

Trener Domagoj Kujundžić: drago mi je da smo potpisali Andriju, potentnog i atletski moćnog igrača. U Vrijednosnicama će mu biti pružena prilika da postane stožerni igrač ekipe, te se nadam da će ju svojim radom i igrama opravdat.