Jučer su se u 10.kolu JKL u Osijeku, sastale ekipe KK Vrijednosnice Osijek i KK Cedevita Junior. Vrlo zanimljiva utakmica, završila je pobjedom gostiju.  Mladi Brokeri su pokazali kako se mogu u pojedinim fazama igre nositi sa puno jačim protivnikom. Agresivnost i borbenost u obrani, do poluvremena je učinila utakmicu zanimljivom i rezultatski. Nakon poluvremena, ekipa Cedevite rutinerski privodi utakmicu kraju. Čestitke pobjedniku, ali i mladim Brokerima na borbenosti i zalaganju. Bravo dečki.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Cedevita Junior 72:97 (14:29, 32:19, 10:28, 16:21)

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Čestitke ekipi Cedevite na zasluženoj pobjedi rutinerski su priveli utakmicu kraju sa 20-tak razlike. Uspjeli smo kroz jednu četvrtinu uspostaviti našu igru, a u jednoj četvrtini odgovoriti rezultatskom izazovu puno, puno jače Cedevite. Cedevita je zasluženo privela utakmicu kraju i došla do još jedne pobjede. Čestitao bi našim dječacima na borbenosti, agresivnosti i zalaganju koje su pokazali u ovoj utakmici, to nam treba biti vodilja za rad i buduća nastupanja u ovoj ligi.

Trener Cedevite – Nenad Kukić: Dobro smo otvorili utakmicu, u prvoj četvrtini smo se odljepili na 15-tak razlike i onda smo u drugoj četvrtini potpuno nestali sa terena. Osijek nas je izdominirao sa svojim presingom, imali smo 20 izgubljenih lopti, od toga većinu u drugoj  četvrtini. Poluvrijeme je završilo egal, onda smo se uspjeli u trećoj četvrtini vratiti, zatvorili smo njihovog najboljeg igrača Flanjka te se prednost posebno dizala do konačnih 25 razlike. Znali smo da neće utakmica bili lagana kao što je bila u Zagrebu. Želim im sreću u ostatku
natjecanja.