Danas su se u sklopu 12. kola JKL u maloj dvorani Gradski vrt u Osijeku, sastale ekipe KK Vrijednosnice Osijek i KK Bosco. Vrlo zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesna do samog kraja. Tijekom tri četvrtine blago vodstvo je bilo većinom na strani domaćina, koji je agresivnom igrom u obrani sveo ekipu  Bosca na samo 29 ubačenih poena do poluvremena. Bez obzira na vrlo dobru partiju domaćina sve do kraja treće četvrtine,  gosti su zadnjih 10 minuta rezultatsku prelomili u svoju korist i zasluženo pobjedili. Bravo za obje ekipe, KK Boscu na pobjedi, a mladim Brokerima na prikazanoj igri i zalaganju.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Bosco 66:75 (17:14, 15:15, 27:26, 7:20)

Vrijednosnice: Flanjak 36, Grujić 11, Ilić, Czersky-Hafner 9, Štebih, Topalović, Matuzović, Ćurak 2, Biljan, Stojčić 4, Tomić 4.

Bosco: Vušak 23, Šako 4, Kos 23, Gavranović 3, Bilušić, Oršulić 7, Brekalo, Tikveša 10, Sekulić, Ćosić, Čretni 5, Ikić.

Izjave:

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Bez obzira na poraz, sve čestitke našim dječacima na prikazanoj igri, a posebno tu mislim na tri i pol četvrtine utakmice. U tom razdoblju smo uspjeli nametnuti naš način igre u oba smjera. U zadnjih nekoliko minuta smo se jednostavno ugasili i vrlo dobra gostujuća ekipa uspjela je privesti utakmicu rezultatski na svoju stranu. Čestitam im na pobjedi.

Trener Bosca – Pavel Sovulj: Čestitam igračima Osijeka na odličnoj partiji, stvarno zanimljiva i do kraja napeta košarkaška utakmica. Osijek je u jednom trenu bio bolji u svim segmentima od nas, mi smo na neke taktičke varijante uspjeli pobijediti utakmicu, drago mi je da smo osvojili nove bodove.