Sinoć je u maloj dvorani Gradski Vrt, pred 300-tinjak navijača ekipa Vrijednosnica Osijek pobijedila Zagreb i obranila 7. mjesto na tablici.
 
KK Vrijednosnice Osijek – KK Zagreb 75:63 (10:24, 14:14, 24:11, 27:14)
 
VROS: Šarac J, Došen 6, Robinson 5, Žulj, Vuković 12, Šarac A 10, Krajina 2, Karlović, Turalija 10, Mustapić 30.
Zagreb: Majcunić 5, Junaković 9, Perić 1, Vitali 18, Vlaić 5, Batur 6, Marčinković 11, Krapić 8, Macner, Palokaj.
 
Utakmicu odlično otvaraju igrači Zagreba i nemilosrdno trpaju koš uspavanih domaćina, koji prvu osobnu rade tek u desetoj minuti. Vodio je Zagreb dva puta sa 16 koševa prednosti, u devetoj minuti 8:24, te u devetnaestoj 22:38, te je sve vodilo ka sigurnoj pobjedi gostiju. Što je trener Vladimir Krstić rekao svojim igračima na poluvremenu ne znamo, ali učinak je bio očigledan. Puno agresivnije su Brokeri krenuli u nastavak i pokazali zašto su ponajbolja obrambena ekipa lige, ‘’poginuli’’ su u nastavku za svakom loptom, što su prepoznali i navijači te navijanjem pomogli kada se lomio rezultat. Sve što nije ulazio u koš u prvom poluvremenu sada se posložilo, a iz čvrste obrane krenule su i kontre, pa Zagreb nije imao puno izgleda.
Jakov Mustapić je vukao ekipu sa 30 koševa, 9 skokova, te po 4 asistencije i osvojene lopte, Domagoj Vuković je također bio odličan sa 12 koševa i 12 skokova, Aljoša Šarac polako vraća formu nakon ozljede koljena, a Arijan Došen, Nikola Turalija, Jalen Robinson, Marko Karlović i Filip Krajina su dali veliki doprinos agresivnom obranom.
 
Ovom pobjedom Brokeri su potvrdili 7. mjesto na tablici, što je najbolji učinak kluba u povijesti, te u zadnjem kolu čekaju odluku o protivniku prvog kola doigravanja.