Danas je u VIP salonu dvorane Gradski vrtu održana konferencija za novinare. Teme konferencije bile su:

– najava prve domaće utakmice u HT Premier ligi
– suradnja sa Plesnim studiom Shine

Konferenciju je otvorio direktor kluba Renato Martinko koji je najavio prvu domaću utakmicu u sklopu HT Premjier lige koja će se odigrati u subotu, 5.10.2019. u 17:00h u maloj dvorani Gradski vrt protiv KK Hermes – Analitica, te pozvao ljubitelje sporta u Osijeku, Slavoniji i Baranji da dođu bodriti “Brokere” u novoj sezoni. Istaknuo je da se iz dosadašnje dvije utakmice vidi kako je ekipa atletski moćna, jako potentna i da svi očekujemo atraktivnu i zanimljivu košarku u ovoj sezoni.

Potom je uslijedio igrač Vrijednosnica Lovre Bašić koji je prokomentirao ekipu, dosadašnje utakmice te je pozvao sve ljubitelje košarke da podrže Brokere u prvoj domaćinskoj utakmici, kao i ostatku natjecanja. Naglasio je da su bodovi u dosadašnje dvije utakmice protiv Sluneta Usti u Alpe Adria Cup-u i protiv Cibone u HTPL tijesno izgubljeni zbog smanjene rotacije uslijed ozljede Lovre Buljevića. Smatram da ćemo kompletni biti opasniji i konkurentiji u borbi za bodove u slijedećim utakmicama.

Nakon njega, riječ je preuzela Suzana Žuljević, voditeljica Plesnog studija Shine koja je najavila suradnju sa klubom, očekuju se šaroliki nastupi od najmlađih do najstarijih Shine-ica koje će pružati podršku igračima Vrijednosnica Osijek.