8. KOLO HT-PREMIJER KOŠARKAŠKE LIGE HRVATSKE

2
1112

KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – KK HERMES ANALITICA  61:69 (13:23, 09:10, 26:10, 13:17)

Vrijednosnice Osijek: Boban, Taylor 10, Došen 6  Levinson, Bačić, Markulin 11, Anzulović, Šarac 12, Krajina, Jois 14, Vrkić 4, Turalija 4
 
H Analitica: Perić 10, Raič 16, Đurinović, Svoboda 19, Garafolić 5, Španja, Krstanović 4, Turić, Šekelja 8, Rajić 7
 
“Brokeri” su napokon bili kompletni, ali to im ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Utakmica je počela vrlo tvrdo sa puno grešaka na jednoj i drugoj strani. Iz te početne zbunjenosti prvi su se izvukli igrači Hermesa i to su iskoristili da “pobjegnu” igračima Vrijednosnica na 10 razlike. To je razlika koju su držali do poluvremena. U trećoj četvrtini su se domaćini napokon probudili i počeli igrati. U jednom trenutku su došli na zaostatak od -2 (43:45), ali onda nakon par nes(p)retnih situacija gosti ponovo dižu razliku koju će zadržati do kraja utakmice. Moramo istaknuti jako lošu šutersku večer igrača Vrijednosnica koji su slobodna bacanja šutirali 1-20. Kod Osijeka su se istaknuli Aljoša Šarac sa 12 poena i 5 asistencija i Venkatesha Jois sa 14 poena, 3 asistencije i 4 skoka.

 

 

2 KOMENTARA

  1. Mi koji smo došli pogledati utakmicu očekivali smo tešku ali vjerojatnu pobjedu naših momaka. Teško je bilo gledati toliku borbenost i volju a tako stegnutost i nervozu. Još kako tako u polju ali sa linije slobodnjaka smo promašivali i promašivali. Sve mislimo ne može to tako cijelu utakmicu ali večeras je moglo. Pao je i evropski rekord. Nije zabilježeno da jedna momčad ispali dvadeset slobodnjaka a pogodi samo jedan.
    Kako je išlo cijelu utakmicu tako je i završilo, Taylor osvaja loptu na centru ide sam na koš i promašuje polaganje a da nijedan igrač nije ni potrčao za njim.
    Ipak to je samo jedna utakmica, raduje da je ekipa uložila zadnji atom energije a to mora donijeti rezultat. Ovakav pristup će nas obradovati još puno puta ove godine, možda već u Šibeniku.
    pozz
    Radujem se budućim pobjedama.

  2. Pohvale za promjenu na stranici i najavu utakmica. Pomaže da na vrijeme planiramo posjetu. Još ako je moguće dodati i utakmice mlađih kategorija. Bilo bi lijepo pratiti i buduće majstor igre pod koševima.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo napišite svoj komentar !
Molimo unesite Vaše ime ovdje