.

U ‘KK Vrijednosnice Os Darda’ napravljen je, u upravo završenoj sezoni, kvalitetan i kvantitetan iskorak u radu sa svim selekcijama, što je doprinijelo ukupnom najboljem rezultatu u natjecanjima svih selekcija u povijesti Kluba.

U klupskom natjecanju ”Kup Dražena Petrovića” osvojili smo 5. mjesto u Hrvatskoj,  te su status reprezentativca Hrvatske izborila petorica igrača: Luka Pandurić i Filip Kordić – U20, Tomislav Radoš i Robert Kujundžić – U18, a Luka Barišić – U14.

U A1 ligi seniori su završili na 12. mjestu što je s obzirom na ozljede i ostale probleme dobar rezultat. Ekipa trenera Senada Muminovića bila je na korak od Lige za prvaka, te u završnici sigurno osigurala ostanak. Za razliku od dosadašnjih sezona, pod vodstvom Muminovića, u Dardi se počela igrati agresivna, čvrsta i atraktivna košarka, a mladi igrači su pokazali znatan napredak i sve veći učinak.

U A2 ligi Istok juniori su, pod vodstvom trenera Ivana Barišića igrali van konkurencije, završili su na 8. mjestu i kroz seniorsku košarku očvrsnuli, napredovali i dobili veliko samopouzdanje za budućnost.

U juniorskom uzrastu ekipa trenera Ivana Barišića bila je dominantno prvak Slavonije i Baranje, plasira se na Državnu poluzavršnicu, te su završili kao 6. u prvenstvu Hrvatske.

U kadetskom uzrastu ekipa trenera Frane Radana bila je prvak Slavonije i Baranje, plasirali se na Državnu poluzavršnicu, te završili kao 6. u prvenstvu Hrvatske, što je sa rezultatom juniora najbolji plasman u povijesti Kluba.

U mlađekadetskom uzrastu ekipa trenera Vanje Miljkovića završila je na 3. mjestu u Slavoniji i Baranji, a na Državnu poluzavršnicu nisu se plasirali zbog koš razlike i nekompletnosti ekipe na nekoliko utakmica zbog bolesti igrača.

U uzrastu igrača 2000. godište ekipa trenera Frane Radana završila je na 2. mjestu u Slavoniji i Baranji.    

Ovim odličnim rezultatima i sa sve većom kvalitetom i količinom rada naših trenera sa svim selekcijama postavljaju se ozbiljni temelji i smjernice za daljnji razvoj Kluba, a to su: stvaranje tima na duge staze sa bazom iz vlastite Škole košarke, čime želimo biti prepoznatljivi u cijeloj regiji.