Nova sezona za košarkaše Vrijednosnica OS Darde započinje 8. listopada, objavio je HKS na svojim službenim stranicama. Liga bi trebala trajati sve do 13. ožujka, a odigrat će se ukupno 22 kola.

Nakon toga slijedi već uobičajeno razigravanje u Ligi za prvaka i Ligi za ostanak. U ligi sudjeluje ukupno 11 klubova pa će jedna ekipa u svakom kolu biti slobodna (Vrijednosnice OS Darda u trećem kolu).

Borba u prvim kolima!

Raspored za Vrijednosnice OS Darda nije nimalo sjajan; gostovanja kod Alkara, Zaboka i Zadra, te domaći susreti protiv Jolly JBS iz Šibenika. Ispred ekipe Senada Muminovića nalazi se veliki izazov osvajanja gostujućih bodova koji su izuzetno važni za daljnji tijek prvenstva ali i za samopouzdanje momčadi.

Vrijednosnice OS Darda već u prva dva kola imaju okršaje sa klubovima koji se objektivno nadaju borbi za vrh (Alkar, Zabok) ali isto tako već u uvodnim susretima Baranjci putuju pravac prvom imenu ovogodišnje A1 lige, povratniku iz NLB-a Zadaru. Prvo domaće izdanje „Brokeri“ imati će tek u 5. Kolu sa ambicioznim Jolly JBS iz Šibenika (05.11.2011.). Kako sada stvari stoje košarkaši Vrijednosnica OS Darde  već u prvih pet kola saznati će postoji li osjetna razlika između klubova kandidata za vrh i kandidata za dno A1 tablice.

U osmom kolu Split i Zadar!

Klubovi čija imena u ovoj ligi imaju najveću težinu, Split i Zadar, odmjerit će snage u osmom kolu na Gripama. Zadarski derbi na rasporedu je u 11. kolu, a zanimljivo bi moglo biti i u devetom kolu kada Jolly JBS iz Šibenika dočekuje Split. 

 

1. Kolo/ 08.10.2011./ KK Alkar – KK Vrijednosnice OS Darda  

2. Kolo/ 15.10.2011./ KK Zabok – KK Vrijednosnice OS Darda

3. Kolo/ 22.10.2011./ KK Vrijednosnice OS Darda – slobodne

4. Kolo/ 29.10.2011./ KK Zadar – KK Vrijednosnice OS Darda

5. Kolo/ 05.11.2011./ KK Vrijednosnice OS Darda – KK Jolly JBS