Sinoć se u osječkoj dvorani Gradski Vrt dogodio praznik košarke, u kojem je slavna Cibona bila samo dio dekora.
KK Vrijednosnice Osijek – KK Cibona 78:71 (27:17, 23:21, 9:13, 19:20).
VROS: Torić 3, Šarac J, Došen 3, Robinson 18, Žulj, Vuković 6, Mines 9, Šarac A 12, Krajina 5, Karlović Mar, Turalija 8, Mustapić 14.
Cibona: Samac 3, Johnson 6, Bošnjak 5, Sulejmanović 15, Slavica 15, Uljarević, Marinelli 5, Marić 9, Čorić 13, Ljubičić, Mandić.
Od samog početka igrači trenera Vladimira Krstića pokazali su da ih velika Cibona nije impresionirala, te su nametnuli visok ritam i sa čvrstom obranom, te odličnim napadom odigrali prvo poluvrijeme za pamćenje (najveća razlika 42:27). U nastavku se budi Cibona, te preko Slavice, Sulejmanovića, Čorića i Johnsona hvata priključak i u 33. minuti prelazi u vodstvo 59:63. Trica Robinsona za ponovno vodstvo Brokera podigla je na noge cijelu dvoranu i uz gromoglasno navijanje Vrijednosnice rutinski privode utakmicu kraju, zasluženo pobjeđuju, te sjedaju na prvo mjesto na tablici A1 lige.
Cijela ekipa je napravila odličan posao i svi su svojom igrom, vođenjem ili bodrenjem sa klupe zaslužni za ovu, usudio bih se reći, najveću pobjedu u povijesti kluba.
Mala dvorana Gradski Vrt bila je sinoć krcata, 1400 gledalaca na ovoj odličnoj košarkaškoj predstavi doniranjem sredstava za ulaznice pomogli su članovima neprofitne Udruge Dokkica i srednje Medicinske Škole, te pokazali veliko srce Slavonije i Baranje. Dekor i goruća atmosfera na tribinama je nešto što grad Osijek i cijela Slavonija i Baranja već dugi niz godina nisu vidjeli, ali su ga definitivno zaslužili. Svi gledatelji koji su uživali u ovoj košarkaško – humanitarnoj utakmici mogu biti ponosni na sudjelovanje i pomoć Udrugama kojima je pomoć namijenjena.
Zahvaljujem se svima koji su nas sinoć došli bodriti, te se nadam da je naša ekipa svojom igrom zaslužila ovakvu podršku tijekom cijele sezone.