Danas su kadeti Vrijednosnica u sklopu 6. kola JKL ugostili Cedevitu Junior. Gosti su tijekom cijele utakmice, odličnom obranom, dominacijom u skoku i brzim kontra napadima dominirali terenom. Kadeti Vrijednosnica trudili su se odgoviriti postavljenim izazovima i u pojedinim djelovima i uspjevali na kratko odgovoriti na igru gostujućih. No prikazano danas nije bilo dovoljno za nešto više. Čestitke ekipama na trudu i zalaganju, a KK Cedeviti Junior i na pobjedi. 

KK Vrijednosnice Osijek – KK Cedevita Junior 52:105 (13:33, 16:27, 5:25, 18:20)
 
Vrijednosnice: Stojčić 15, Martinović 9, Rejo 4, Ilić 12, Topalović, Mihić, Budač, Milinković 6, Vidaković 6.
 
Cedevita: Škrobot 8, Horvatić 20, Škugor 7, Seba 19, Subašić 12, Grašo 7, Skelin 2, Barać 17, Herceg 9, Tadić 4, Ivanovski.
 

Izjave:

 
Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Čestitke odličnoj Cedeviti na današnjoj utakmici. Od prve minute pa do kraja utakmice nismo uspjeli odgovoriti raspoloženoj i rastrčanoj ekipi gostiju. Naši dječaci su se trudili i pokušavali odgovoriti na Cedevitinu agresivnost i u napadu i u obrani. Teško smo uspjevali provoditi dogovoreno, možda samo u obrisima. U svakom slučaju, čestitam i našim dječacima na trudu i zalaganju.
 
Trener Cedevita – Nenad Kukić: Odigrali smo dobru utakmicu, u početku smo se dogovorili da ih stisnemo po cijelom terenu na što se domaćin nije najbolje snašo te smo se odvojili na malo veću razliku koju smo održavali do kraja susreta. Čestitso bi svojim igračima na energiji koju su uložili, domaćinu želim puno sreće u ostatku natjecanja.