u Zadru je 24., 25. i 26. siječnja odigran turnir jedinstvene pred kadetske lige Hrvatske, gdje su snage odmjerili KK Zadar, GKK Šibenka, KK Čakovec i KK Vrijednosnice Osijek.

Prvog dana Vrijednosnice Osijek su u nekompletnom sastavu startale porazom protiv jake ekipe Zadra. Zadarski mladići odlučnije su ušli u utakmicu i u prvoj četvrtini ubacili 30 poena te se na poluvrijeme otišlo sa teško dostižnom prednošću 17:53. Konačnih 47:104 je najveći poraz koji su Osječani do sada pretrpjeli.

Drugog dana turnira odigrane su utakmice između Vrijednosnica Osijek i Šibenke te Čakovca i Zadra. Dvoboj osječkih i šibenskih mladića pripao je mladim Brokerima rezultatom 109 – 74. Konačni rezultat ovog susreta najbolji je pokazatelj razlike između momčadske igre Vrijednosnica, naspram individualne kvalitete predkadeta Šibenke. Jasan statistički detalj, također je bio u kompletnoj nadmoći Osijeka u skoku, jer su držali kontrolu i u tom segmentu igre s 62 naprema 38 uhvaćenih lopti Šibenke. U osječkim redovima svi igrači upisali su se na listu strijelaca, a glavnu riječ vodili su David Czersky – Hafner s double-double učinkom od 26 poena i 16 skokova te Gabrijel Flanjak s 26 poena, 9 skokova i 5 podijeljenih asistencija. Kod Šibenke Ante Brajković ubacio je 28, a Gabriel Pancirov pridružio je 18 poena.

Trećeg dana odigran je susret KK Čakovec i KK Vrijednosnice gdje je najraspoloženiji osječki igrač Gabrijel Flanjak bio i igrač utakmice sa postignutim 35 poena 11 skokova i 5 asistencija što je bila i prevaga susreta sa rezultatom 93:74 za KK Vrijednosnice Osijek.

Ekipa Zadara je upisala 3 pobjede, ekipa Vrijednosnica Osijek dvije pobjede, ekipa Šibenika jednu pobjedu dok je bez pobjede ostala ekipa Čakovca.

Za KK Vrijednosnice igrali su Pšihistal Leon, Flanjak Gabrijel, Ćurak Luka, Varga Luka, Matuzović Jakov, Stojčić Filip, Novak Leon, Topalović Leon, Czersky Hafner David, Tomić Ernest, Stanković Zen, Bukvić Buljubašić Filip a vodili Nedjeljko Matić i dubravko Blažević.