Od 08. do 11. studenog 2014. godine klubovi ‘’KK Mursa’’ i ‘’KK Vrijednosnice Osijek’’ predstavljali su Hrvatsku i grad Osijek na Međunarodnom košarkaškom turniru za juniorke i kadete, koji je organizirao klub ‘’MSK Zabrze’’ iz grada Zabrze u Poljskoj.

 

Na turniru su se natjecale ekipe iz:

Ukrajine (Rowne – juniorke i kadeti),

Srbije ( RAS – juniorke i All Stars – kadeti),

Hrvatske (Mursa – juniorke i Vrijednosnice Osijek – kadeti),

Poljske (Zabrze – juniorke i kadeti).

 

U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojile su igračice iz Ukrajine Rowne, domaćin Zabrze su bile druge, treća je bila ekipa Murse i posljednje su bile igračice Ras iz Beograda. Ekipu KK Mursa vodila je trenerica Silvija Greganović, a nastupala je sa slijedećim igračicama: Hermina Sorić, Larisa Devčić, Lara Vuksanić, Matilda Sorić, Magdalena Čurčić, Korina Jukić, Lea Petric, Ema Šibila, Laura Tomas, Ana Prukner.

 

Rezultati utakmica KK Mursa:

 

Zabrze – Mursa 117:31,

Rowne – Mursa 99:44,

Mursa – RAS 62:60.

 

U kadetskoj konkurenciji prvaci turnira su bili domaćini Zabrze, drugo mjesto osvojila je ekipa Rowne iz Ukrajine, treći su bili Vrijednosnice Osijek i posljednji All Stars iz Beograda. Ekipu KK Vrijednosnice Osijek vodio je trener Frano Radan, a ekipa je nastupala u sastavu: Ronald Repić, Kristian Meglić, Bojan Jurošević, Karlo Skeledžija, Franco Filipović, Lukas Šuvak, Sandro Rašić, Josip Bilić, Brendon Briševac, Damjan Ilić.

 

Rezultati utakmica KK Vrijednosnice Osijek:

 

Zabrze – Vrijednosnice Osijek 109:49,

Rowne – Vrijednosnice Osijek 77:58,

Vrijednosnice Osijek – All Stars 79:63.