U Splitu se od 18. do 20. kolovoza 2021. godine održala velika međunarodna završnica ”Plazma sportske igre mladih” u kojoj se više od tisuću mladih sportaša iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske natjecalo u deset sportova.
U košarci 3×3 pravo nastupa ostvarile su dvije najbolje plasirane ekipe iz Hrvatske, Dinamo Zagreb i Krvopije Osijek. Mladi košarkaši Vrijednosnica Osijek, pod nazivom Krvopije igrali su u jakoj konkurenciji sa najboljim ekipama iz BIH i Srbije.
Osječani su u prvom susretu protiv Srebrenice iz BiH ostvarili pobjedu i izgubili od ekipe Arilje iz Srbije u napetoj utakmici sa rezultatom 16:17, te osigurali 2 mjesto u skupini i time pravo na polufinale. U polufinalu su u teškoj utakmici protiv ekipe iz Trebinja BiH uspjeli ostvariti pobjedu te osigurati finale. U finalu ih je čekala poznata ekipa Arilje koja je pobjedila ekipu iz Zagreba. Krvopije su odličnom igrom nadigrali ekipu iz Srbije sa rezultatom 17-12, te se popeli na tron sa zlatnim odličjem. Krvopije su tako nastavile niz uspjeha kojima se  može pohvaliti rijetko koja ekipa.  Podsjetimo, u istom sastavu je naša ekipa nastupala na ovim Igrama od 2018. godine i do danas u Osijek donijela tri zlata i jedno srebro. Srebro su osvojili i na Međunarodnim igrama održanim u Sarajevu prošle godine, a impresivan su uspjeh završili osvajanjem međunarodnog zlata.
Za ekipu Krvopija nastupali su mladi ”Brokeri”: Tin Grujić, Luka Varga, Luka Ćurak i Gabrijel Flanjak, voditelj Davor Ćurak i trener Nedjeljko Matić.