Ekipa Početnika (U12) KK Vrijednosnice Osijek osvojila je drugo mjesto na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske igranom proteklog vikenda u Zagrebačkoj Dubravi.

Mali ‘’Brokeri’’ su u četiri dana prvenstva odigrali sedam utakmica i sve do finala bili neporaženi. Redom su pobijedili ekipe: KK Dubrava Zagreb II, KK Alkar Sinj, KK Kastav Rijeka, KK Dubrava Zagreb, KK Zagreb, KK Sonik Puntamika Zadar, te su u finalu poraženi od KK Cedevita.  

15.06.2017.
KK Dubrava II – KK VROS 29:61
KK VROS –  KK Alkar 44:28

16.06.2017.
KK Kastav – KK VROS 37:41
KK Dubrava – KK VROS 37:41 osmina finala

17.06.2017.
KK ZAGREB – KK VROS 21:28 četvrtina finala
KK VROS – KK Zadar SONIC 44:40 polufinale

18.06.2017.
KK VROS – KK CEDEVITA 32:51 finale

Najveći klupski uspjeh mlađih dobnih kategorija ostvarili su igrači: Tin Grujić, Leon Pšihistal, Jakov Matuzović, Gabrijel Flanjak, Filip Milošević Pavičić, Luka Ćurak,Ivano Polanjčec, Ernest Tomić, Luka Ilić, Luka Varga, Dino Škorjanc, Matrej Vila, Filip Stojčić i Matej Ilić, pod vodstvom trenera Nedjeljka Matića i Dubravka Blaževića.

Ovo je veliki uspjeh za KK Vrijednosnice Osijek, te ujedno i zadatak svima nama u klubu i ljudima koji brinu o Osječkom sportu, da ovim trenerima i malim igračima osiguramo u budućnosti još bolje uvjete za rad, kako bi njihov napredak bio što bolji.

Zahvaljujem se, u ime kluba i trenera, čelnim ljudima Grada Osijeka, koji su nam osigurali prijevoz za sve dane turnira, te roditeljima koji su bili šesti igrač na svim utakmicama, te bili velika podrška našim malim pobjednicima.

Renato Martinko, sportski direktor