Splićani su upisali pobjedu nad Vrijednosnicama OS Darda. Gosti iz Baranje dobro su se držali sve do treće četvrtine kada su domaćini prelomili velikom serijom kojom su stvorili ogromnu prednost. Završilo je na kraju s 88:69 u korist Splita.

Vrijednosnice Os Darda se dobro držala u početku, no krajem prve dionice Splićani dodaju gas i vrlo brzo semafor pokazuje osjetniju prednost (27:19). Gosti čak i nisu toliko bili loši koliko je odličan bio Ivan Mimica. Ubojiti šuter je praktički sam uništavao obranu Darđana s dalekometnim tricama. Dovoljno govori činjenica da je susret zaključio sa šest ubačenih trica iz sedam pokušaja. Držao je Mimica uz pomoć Najeva goste na ugodnih plus deset kroz većinu druge četvrtine, no bivši Žuti, Miše Diminić imao je drugačije planove, pa je uspio smanjiti zaostatak na aktivnih minus šest na kraju prvog poluvremena.

Minus četiri na početku drugog dijela je najviše što su gosti u nastavku uspjeli napraviti. Nakon toga uslijedila je velika serija Splićana kojom dolaze do velikih plus 20. Važno je spomenuti da je priliku dobio i mladi Roko Dominović te je ugodno iznenadio te opravdao povjerenje trenera Nazora. Splitski junior susret je završio s 11 poena za 14 minuta na parketu i pokazao da nastavi li ovako u kontinuitetu igrati, mogao bi biti veliki dobitak za Split. Posljednji period bilo je rutinsko odrađivanje posla, a trener Splita je par minuta igre dao i onim najmlađima, a pozitivno je da rezultat nije patio za vrijeme njihovog boravka na parketu.

Split – VROS Darda 88:69 (27:21; 17:17; 29:16; 15:15)

Split: Filipović 3, Vučić, Madunić, Kujundžić 2, Katić 5, I. Jukić 5, J. Jukić 2, Matić 10, Subotić 11, Mimica 25, Najev 14, Dominović 11.

VROS Darda: Žulj, Kujundžić 2, Turalija 4, Pandurić 12, Meznarić 15, Radoš 9, Bičvić 4, Došen, Krajina, Diminić 23.