Nova sezona za košarkaše Vrijednosnica OS Darde počinje 6. listopada,  Liga bi trebala trajati sve do 16. ožujka, a odigrat će se ukupno 20 kola.

Nakon toga slijedi već uobičajeno razigravanje u Ligi za prvaka (četiri prvoplasirane momčad) i Ligi za ostanak (šest preostalih klubova). U prosincu su na rasporedu i prva tri kruga završnice Kupa Krešimir Ćosić (8.,15. i 22.), a Final Four je od 5. do 7. veljače sljedeće godine.

Stvoriti momčad sa mentalitetom pobjednika!

Ove godine nije bilo tradicionalnog turnira “Vrijednosnice Osijek”, pa su „Brokeri“ pred domaćom publikom odigrali tek prijateljski susret s Spartakom iz Subotice, na kojoj se odmah vidjelo kako se domaća publika zaželjela košarke. Tijekom dvomjesečnih priprema trener Senad Muminović odradio 70-ak treninga i odigrao devet pripremnih susreta (pet pobjeda). “Sigurno je problem što smo roster zatvorili samo par dana prije početka prvenstva. No, uvjeren sam da će se igrači koji su stigli posljednji brzo uklopiti u novu sredinu i sustav koji prakticiramo.“ Rekao je Muminović.

Baranjci su složili zanimljivu momčad koja je ukalkulirana u godišnji proračun koji iznosi približno dva milijuna kuna. Cilj Vrijednosnica OS Darde se ne razlikuje od cilja drugih klubova, žele pobjeđivati i ostvariti najbolji mogući rezultat u prvenstvu. S tim planovima “Brokeri” uvijek ulaze u sezonu.

Na otvaranju prvenstva u subotu s početkom u 19 sati po prvi puta u službenoj utakmici sastati će se Vrijednosnice Os Darda i  Osječki sokol. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 15 kuna, paralelno sa prodajom redovnih ulaznica krenuti će i prodaja godišnjih ulaznica po cijeni od 150 kuna (vrijede za sve utakmice u sezoni – oko 17 službenih i 10-tak prijateljskih). Sretno „Brokeri“!

KK VRIJEDNOSNICE OS DARDA – KK OSJEČKI SOKOL  /6. listopada 2012. u Dardi, OŠ Darda, u 19:00 sati/