Košarkaški klub Vrijednosnice Os Darda i ove je godine organizator tradicionalnog međunarodnog turnira pod nazivom  ”Vrijednosnice Osijek 2011”. Turnir će u dvorani u Dardi 03. i 04. rujna okupiti četiri kvalitetne momčadi, što je za klubove odlična provjera uoči starta nove sezone.

Sudionici natjecanja su BC ”Albacomp” iz Sekešfehervara (Mađarska), HKK ”Zrinjski” iz Mostara (Bosna i Hercegovina), KK ”Vojvodina” iz Novog Sada (Srbija), i domaćin KK ”Vrijednosnice Os Darda”.

Turnir će početi u subotu 03.09.2011. prva utakmica ”BC Albacomp” – ”KK Vojvodina” će početi u 17.00. sati, a druga ”KK Vrijednosnice Os Darda – HKK Zrinjski” u 19.00 sati. U nedjelju 04.09.2011. će poraženi iz prvog dana turnira igrati za treće mjesto u 11.00, a finale turnira je u 13.00 sati.

Na turniru će sudjelovati vrlo jake ekipe iz susjednih zemalja, što će nadamo se biti dobar povod za dolazak velikog broja navijača. Svim posjetiteljima ulaz na ovaj turnir je slobodan, a smatramo da će našim vjernim ”Komarcima” i ostalim navijačima ovo biti dobra uvertira za sezonu.