Premijerna sezona u elitnom razredu hrvatske košarke, za momčad Vrijednosnica OS Darda završila je odličnim sedmim mjestom. Ponavljanje prošlogodišnjeg uspjeha i ove godine nameće se kao imperativ. Ozbiljnost u namjeri ponavljanja prošlogodišnjeg uspjeha očitava se dovođenjem novih, talentiranih, uglavnom mladih igrača. U plejadi novajlija ipak pozornost privlači jedno ime, Austin Swift.

 Predstavljanje novopristiglih igrača:

        Tomislav Radoš  rođen je 1994. godine, visok 194cm, igra na poziciji beka, dolazi nam iz KK Meteor Đakovo, gdje je u prošloj sezoni A2 lige Istok bio jedan od nosilaca igre seniorske momčadi sa navršenih 15 godina. Član je kadetske reprezentacije Hrvatske koja je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori postala prvak Europe. 

        Zvonimir Omazić rođen je 1992. godine, visok je 200cm, igra na poziciji krila, dolazi nam također iz KK Meteor Đakovo, a u prošloj sezoni bio je nosilac igre i prvi strijelac svog tima u A2 ligi.

        Filip Kordić rođen je 1992. godine, visok 196cm, igra na poziciji beka, dolazi nam iz KK Vinkovci, gdje je bio standardni prvotimac i jedan od ponajboljih igrača svog Kluba u A2 ligi. 

       Sandro Kalaica rođen je 1991. godine, visok je 194cm, igra na poziciji beka, dolazi nam također iz KK Vinkovci, gdje je bio član prve petorke i lider momčadi u A2 ligi. 

       Juraj Boras rođen je 1991. godine, visok je 191cm, igra na poziciji beka, dolazi nam iz KK Škola Košarke Osijek, gdje je bio standardni prvotimac.

        Krištof Gmajnički rođen je 1990. godine, ima Hrvatsko i Mađarsko državljanstvo, visok je 207cm, igra na poziciji centra, dolazi nam iz KK Mladost Čačinci, gdje je bio standardni prvotimac, a i član je Mađarske košarkaške reprezentacije do dvadeset godina.  

       Austin Swift rođen je 1987. godine, visok je 198cm, igra na poziciji beka, dolazi nam iz Amerike sa Sveučilišta Pomona State. U svojoj karijeri vodio je Santa Cruz High School do titule najbolje američke momčadi koja je postavila aktualni rekord po broju pobjeda u sezoni. Tijekom svoje freshman godine predvodio je University Montana do osvajanja Big Sky Tournamenta i plasiranja u drugu rundu završnog turnira 1. divizije NCAA. Sa Pomona State u prošloj sezoni bio je prvak 2. divizije Sveučilišnog prvenstva SAD-a i najbolji igrač finalnog dijela natjecanja. Austin je dokazani pobjednik i naše najveće pojačanje  za predstojeću sezonu sa titulama u srednjoškolskoj i college košarci, te smatramo da ćemo sa njim i ostalim našim igračima napraviti rezultatski iskorak u odnosu na prošlu sezonu.