Uprava KK Vrijednosnice Osijek i trener Vladimir Krstić potpisali su novi Ugovor do 2021. godine.
 
Suradnja sa Vladimirom Krstićem počela je pred kraj 2014. godine, po važećem ugovoru trebala se odraditi još jedna sezona, ali čelni ljudi kluba procijenili su da je vrijeme za ‘’suradnju na duge staze’’.
Renato Martinko, sportski direktor kluba: Vladimir Krstić je trenutno najperspektivniji Hrvatski trener koji je na visokom nivou odradio dosadašnji dio ugovora, te je naša ponuda za nastavkom suradnje bio logičan potez i sretni smo što ćemo nastaviti suradnju.
Ni trener nije krio zadovoljstvo potpisanim ugovorom: Osijek je moj Grad, ovdje sam započeo svoju igračku košarkašku karijeru i jako mi je drago da sada ovdje nastavljam usavršavati i svoju trenersku karijeru. Prošao sam kao igrač skoro cijeli svijet, bio sam Reprezentativac Hrvatske, igrao sam u 14 klubova u čak 9 zemalja i iz mog iskustva mogu reći da je KK Vrijednosnice Osijek vrhunski organiziran klub. Predsjednik Alexander Hrkač i vodstvo kluba osigurali su nam vrhunske uvjete za rad, klub iz godine u godinu raste na svim nivoima i iznimno sam zadovoljan što zajedno nastavljamo graditi odličnu košarkašku priču u jednoj zdravoj i ambicioznoj sportskoj sredini.