Danas se od 16.00 sati u Mostaru odigrala druga pripremna utakmica u kojoj su se sastali HKK Zrinjski i KK Vrijednosnice Osijek, a pobijedili su ponovno domaćini rezultatom 96:95 (17:29, 26:21, 23:28, 30:17).

Vidno svježiji ”Brokeri” danas su odigrali bolju utakmicu naročito u napadu, dok je obrana dobro ”štimala” sve do zadnje četvrtine. Veliki pad koncetracije i lošeg taktičkog postavljanja igrača glavni su razlog poraza već dobivene utakmice, ali trener Domagoj Kujundžić je optimističan:

odigrali smo dvije utakmice sa tvrdim i neugodnim protivnikom, u prvoj smo bili vidno umorni od puta i loše smo reagiralo, što je i razumljivo. U današnjoj utakmici smo pokazali više, ali nedovoljno za pobjedu, što u ovom trenutku nije niti važno. Ekipa je gotovo nova u odnosu na prošlu sezonu, još je neuigrana i troma od teških treninga a tek nam se jučer priključio Buljević. Vidim veliki atletski i radni potencijal momčadi, što me jako raduje, smatram da smo posloženi na svim pozicijama i da ćemo nakon uigravanja iz utakmice u utakmicu rasti.

Vrijednosnice su danas nastupile u sastavu: Bašić 11, Jordano 14, Filipović, Kujundžić 30, Dmitrović, Ćorić 8, Šarenac 8, Darling 3, Turalija 11, Buljević 10.

Već u petak i subotu za osječane slijede nove provjere u Tuzli, portiv OKK Sloboda.