Proteklog vikenda (06. i 07. 05.2017.), u Zagrebačkoj Dubravi održana je završnica Prvenstva Hrvatske za dječake 2006. godište i mlađe – U11. Na završnici je nastupalo 10 najboljih ekipa iz Hrvatske, koje su pravo sudjelovanja na završnom turniru ostvarile u Županijskim natjecanjima.

Ekipa Vrijednosnica Osijek osvojila je 8 bodova sa 3 pobjede i dva poraza, te ukupno 5. mjesto u državi, a protivnici su redom bili:

KK VROS : KK Cedevita 10:36

KK Zadar Sonic : KK VROS 41:25

KK VROS : KK Kastav 26:14

KK Grafičar : Kk VROS 4:27

KK Čakovec : KK VROS 19:36

Konačni poredak ekipa: 1. ŠK Zadar, 2. KK Cedevita Zagreb, 3. KK Sonik Puntamika Zadar, 4. KK Dubrava Zagreb, 5. KK Vrijednosnice Osijek, 6. KK Čakovec, 7. KK Stoja Pula, 8. KK Grafičar Ludbreg, 9. ŠK Tigrići Sl. Brod, 10. KK Kastav Rijeka.

Ekipu Vrijednosnica Osijek vodili su treneri Nedjeljko Matić i Dubravko Blažević, a nastupali su u slijedećem sastavu: Luka Šipka, Fran Andrić, Filip Stojčić, Luka Ribić, Luka Radić, Filip Novak, Matej Ilić, Luka Rejo, Tvrtko Pašuld, Matko Raguž, Bruno Matuzović, Bruno Vukobratović i Krešimir Bago.

Malim Brokerima je ovo bio prvi nastup na Državnom nivou, te će im ovaj turnir ostati kao lijepa uspomena i veliki poticaj za daljnji rad, kroz koji će sa svojim trenerima nastojati potvrditi ovaj rezultat u samom vrhu Hrvatske košarke.