U legendarnim zadarskim Jazinama dana 12.04.2019. godine odigrana je završnica ”Basket4Kids” turnira za Hrvatsku.

Turnir se još jednom potvrdio kao izuzetno uspješan, sudjelovale su 32 ekipe iz svih Hrvatskih regija, te se iz svake regije pobjednici natječu za predstavnika države na završnom turniru države. Pobjednik turnira plasirat će se na završni turniru sa predstavnicima drugih država iz regije koji se održava u Sežani (Slovenija) od 23-26.05.2019. godine.

Prema ždrijebu igrali su pobjednici regija;

KK Zadar : KK Vrijednosnice Osijek

KK Vučići (Cibona) : KK Kastav

KK Vučići su odigrali sa KK Kastavom, te ostvarili pobjedu 62:23 a time se plasirali u finale.

KK Zadar je ponovno bio najbolji na F4 turniru za Hrvatsku gdje je savladao u prvoj utakmici KK Vrijednosnice Osijek sa 46:28, te u finalnoj utakmici KK Vučiće sa rezultatom 57:23 i time postao prvak a ujedno i predstavnik za Hrvatsku kao i predhodne godine.

Za treće mjesto igrali su poraženi iz prvih utakmica KK Vrijednosnice i KK Kastav gdje su dječaci iz Osijeka zasluženo ostvarili pobjedu rezultatom 53:23 i time osigurali treće mjesto.

Za Vrijednosnice Osijek igrali su: Matej Ilić, Filip Stojčić, Luka Ribić, Luka Radić, Krešimir Bago, Leon Topalović, Fran Andrić, Patrik Hrkač, Tvrtko Pašuld, Leon Novak, Luka Šipka i Bruno Vukobratović, treneri Nedjeljko Matić i Zoran Andrić.