KK Vrijednosnice Os Darda krenule su 06. kolovoza sa pripremama za novu sezonu. Vođeni trenerom Senadom Muminovićem, njegovim pomoćnikom Vanjom Miljkovićem i kondicijskim trenerom Domagojem Medve. Treninzi se odvijaju u dvorani O.Š. Darda, teretani XXL i srednjoškolskom igralištu.

Prve pripremne utakmice očekuju se pred kraj mjeseca, a od igrača iz prošle sezone u timu su ostali kapetan Meznarić, Bičvić, Pandurić, Hrkač, Kujundžić, Turalija i Barišić. Prvi igrač koji je u novoj sezoni potpisao ugovor sa Brokerima je Armin Mazić iz Poreča, rođen 1993. godine, visok 198cm i igra na poziciji beka. Ugovor je potpisan na tri godine. Armin je u svojoj karijeri igrao za: KK Zagreb, BC Casale Monferrato  (Ita), Benetton Treviso (Ita), Vanoli Cremona (Ita), i Stings Bologna (Ita), te je također igrao za razne Hrvatske selekcije u mlađim kategorijama.

„Nakon posljednje sezone u hrvatskoj sa KK Zagrebom otišao sam u Italiju kao 14- godišnjak te upisao 8 razred, nakon toga sam završio 4 godine Jezične gimnazije u Italiji. U sezoni 2010/2011 osvojio sam juniorsko prvenstvo Italije i prvi put zaigrao za prvu ekipu Benettona u prvoj ligi, pod vodstvom trenera Jasmina Repeše. Nakon ozljede u sezoni 2012/2013 imao sam operaciju gležnja i odlučio se vratiti, te potpisati ugovor sa KK Vrijednosnice Os Darda, kod trenera Muminovića koji je poznat kao veliki radnik i kojeg izuzetno cijenim“.