U subotu 26.10. i nedjelju 27.10.2019. godine je u organizaciji Sport Klub televizije u dvorani O.Š. Darda u Dardi i dvorani Gradski Vrt u  Osijeku održan kvalifikacijski turnir ” Basket4kids” za regiju  Slavonije i Baranje.

”Basket4kids” je turnir koji se održava već treću godinu za redom i  igra se u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori  i Hrvatskoj, a cilj mu je promoviranje košarke za djecu, povezivanje i druženje djece, te osiguravanje klubovima koji ulažu u rad sa djecom kvalitetnih utakmica sa vršnjacima iz drugih zemalja. Nakon finalnih turnira u pojedinim Državama organizira se i završni finalni turnir na kojem se dobija pobjednik turnira za tu sezonu. Turnir je počeo 2017. godine sa 96 ekipa samo za dječake, zatim je 2018. godine porastao na 170 ekipa, a u ovoj godini se proširio i na djevojčice, te ga igra rekordnih 350 klubova. Svi utakmice u svim Državama se prenose u direktnim TV prijenosima na Youtube kanalu Sport Klub televizije, dok se finalni turniri u svakoj Državi i završni finalni turnir prenose u direktnom TV prijenosu na Sport Klub televiziji.

Domaćini turnira za djevojčice i dječake 2007. godišta bili su Košarkaški Savez Osječko Baranjske Županije, Košarkaški Savez Grada Osijeka, KK Mursa Vrijednosnice Osijek i KK Vrijednosnice Osijek, a sponzori koji su pomogli da se ovaj turnir održi su tvrtke:
Vrijednosnice Osijek, Jamnica plus d.d., Belje plus d.o.o. i Osječka Pivovara, dok su nam dvorane osigurali čelni ljudi O.Š. Darda i dvorane Gradski Vrt u Osijeku.

Na turniru za djevojčice nastupale su četiri ekipe: ŽKK Brod Na Savi i ŽKK Brod iz Slavonskog Broda, te ŽKK Županja i ŽKK Vinkovci. Nakon šest odigranih utakmica ekipa Brod Na Savi pobijedila je sve protivnice , te postala pobjednik kvalifikacijskog turnira.

Turnir za dječake okupio je osam ekipa u dvije skupine, i to: skupina A: KK Tigrići i KK Klasije iz Slavonskog Broda, KK Belišće i KK Vrijednosnice Osijek, te u skupini B: KK Borovo Vukovar, KK Brod iz Sl. Broda, KK Vinkovci i KK Vrijednosnice Os Darda. Nakon razigravanja u skupinama i pobjedama u svim utakmicama u finale su se plasirale ekipe iz Osijeka i Vukovara. Rezultatom u finalu: KK Vrijednosnice Osijek – KK Borovo Vukovar 61:12, mladi ”Brokeri” plasirali su se treći puta za redom na finalni turnir ”Basket4kids” Hrvatska, a za ekipu trenera Juraja Borasa i Ivana Kiša igrali su Jelečević G, Vukobratović B, Anđelić L, Vučemilović M, Rejo L, Keglević A, Mastanjević L, Debeljak M, Ivoš F, Vidaković M i Šipka L.

Na cijelom turniru je odigrano ukupno 19 utakmica, gdje smo vidjeli veliku količinu talenta, odličnih mladih košarkašica i košarkaša, puno dobrih košarkaških poteza, te borbe i zalaganja za svoj tim.

Ekipe ŽKK Brod Na Savi i KK Vrijednosnice Osijek osvajači su turnira za Slavoniju i Baranju, te ostvarili pravo nastupa na Final four turniru za Hrvatsku, koji će se održati u Kastavu u travnju slijedeće godine.