Jučer se u Zagrebu, u dvorani Dražen Petrović, igralo finale natjecanja ‘’Klupski Kup Dražena Petrovića’’, između Cibone i Cedevite. Do finala su ove dvije ekipe došle na osnovu rezultata seniora, juniora i kadeta.. 

Prva utakmica bila je na između kadeta naša dva najbolja kluba, a za Cedevitu je za ovu prigodu nastupio i igrač ‘’Vrijednosnica Os Darda’’ Luka Barišić.

1. četvrtina: Prvo vodstvo uzela je Cibona poenima Buljevića, ali nakon toga kadeti Cedevite preuzimaju kontrolu utakmice te nakon pet minuta imaju prednost od 10:4. Ulaskom Jularića Cibona je podigla razinu agresivnosti, ali i dalje nema odgovora za odličnog Barišića koji je nakon prvih deset minuta skupio deset poena, te je na njegovim krilima Cedevita zaključila prvu četvrtinu sa +1.

2. četvrtina: Na krilima Jularića, koji je inače godinu mlađi od većine igrača na terenu, Cibona je uspjela stvoriti veliku prednost prije odmora. Mladi igrač Vukova uspio je oduzeti četiri lopte i skupiti čak 12 poena u 14 minuta na parketu kojem se odlično pridružio vinkovčanin Danijel Prša sa 9 poena i odličnim napadačkim skokom. Rezultat na poluvremenu je (45:30).

3. četvrtina: Barišić je i dalje enigma za igrače Cibone, međutim nije se pojavio suigrač koji bi mu se pridružio, pa tako mladi Vukovi održavaju solidnu prednost. Rezultat je (58:50).4. četvrtina: Cedevita je poboljšala obranu te u prve tri minute nije dopustila koš protivniku te su došli na samo dva poena zaostatka (58:56), međutim kadeti Cibone na čelu sa Jularićem priveli su utakmicu kraju sa rezultatom (66:61). Najefikasniji kod Vukova bili su Jularić i Buljević s 14, te Mandić s 13, dok su se kod Cedevite istaknuli najefikasniji i najbolji igrač utakmice Barišić s 20 poena i 7 skokova  te Kuzmanović s 13 poena.

Ovaj poziv Cedevite je priznanje igraču, njegovim trenerima i klubu, te je još jedna potvrda da je Luka Barišić iznimno talentirani mladi košarkaš. Pred njim je sada mukotrpan ciklus rada kako bi se ovaj izniman talent pretočio u pravog profesionalnog košarkaša.