Danas se u Osijeku odigralo 2.kolo Jedinstvene kadetske lige u kojoj su Vrijednosnice Osijek izgubile od Cibone.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Cibona 64:87 (12:18, 15:17, 19:29, 18:23)

Vrijednosnice: Grujić 4, Ilić 2, Czersky-Hafner 10, Šipka 6, Varga 5, Tomić 6, Matuzović 2, Ćurak 1, Biljan 2, Stojčić 2, Flanjak 24

Cibona: Žarković 14, Krizmanić 6, Prlić, Kujundžić 30, Bubalo 16, Katić 2, Petranović, Bandov 2, Pavković 17

KK Cibona je tijekom cijelog susreta rezultatski kontrolirala utakmicu. Mladi Brokeri su vrlo dobro, angažirano i borbeno parirali do poluvremena, kada se energetski potentniji gosti rezultatski odljepljuju i pobjedom završavaju utakmicu.

Izjave:

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Prije svega čestitao bi pobjednicima, ekipi Cibone, bili su brži i potentniji. Za razliku od prošle utakmice uspjeli smo u obrisima uhvatiti onu igru koju smo željeli. Čestitam i mojim dječacima, rezultatski smo se čak i držali jedno vrijeme na  -5 ili -10 razlike, nakon toga smo pali ali u svakom slučaju imamo što dalje za radit.

Trener Cibone – Ivan Juran: Ono što sam i mislio je da će Osijek dati svoj maksimum. Momci su odigrali najbolje što su  mogli, pogotovo u prvoj četvrtini  gdje se mi nismo najbolje snašli. Imali smo velik broj pomašenih laganih koševa u prvom poluvremenu što nam je stvaralo nervozu. Kada smo konsolidirali obranu u drugom poluvremenu i došli do laganih koševa tada je utakmica krenila u našem smjeru. Čestitam momcima na pobjedi i ekipi Osijeka koja je prije svega odigrala srčano do samog kraja.