Dodjelom plaketa svim sudionicim jučer je u dvorani Jug završen košarkaški kamp koji je organizirala Udruga Dani Krešimira Ćosića, uz suorganizaciju KK Vrijednosnice Osijek.

Kamp je okupio 50 dječaka i djevojčica 2014. i 15. godišta, koji do sada nisu trenirali košarku. Provodio se u dvorani Jug od 26. do 30.06.2023. godine, a vodili su ga treneri Škole Košarke Vrijednosnice Osijek: Nedjeljko Matić, Dubravko Blažević, Ivan Kiš, Želimir Kiš, Eleonora Matić i Fran Marjanović. Nako pet dana igre, učenja, zabavljanja, druženja i treniga djeca su upoznala životni i košarkaški put Kreše Ćosića, pravila košarke igre, stekli su nove prijatelje, upoznali su nove igre i naučili prve košarkaške korake. Na kraju su svi dobili majice i košarkaške plakete Udruge Dani Krešimira Ćosića, o završenom kampu.

Zahvaljujemo se Udruzi Dani Krešimira Ćosića što su u Osijeku organizirali ovaj košarkaški kamp koji je odličan za uključivanje djece u košarku, zahvaljujemo se svim “malim” sudionicima kampa na marljivom radu i njihovim roditeljima što su ih uključili u kamp, a zahvaljujemo se i svim trenerima na odličnom vođenju, animiranju i treniranju djece.

Pozivamo sve roditelje čija su djeca kroz ovaj kamp zavoljela košarku i žele da njihovi mališani nastave sa treninzima u Školi Košarke Vrijednosnice Osijek, da kontaktiraju trenera Matića na broj: 099 3151242.