U Osijeku su 15. i 16. veljače 2020. godine odigrane utakmice jedinstvene pred kadetske lige Hrvatske, gdje su snage odmjerili KK Cedevita Junior, KK Sisak, KK Čakovec i KK Vrijednosnice Osijek.

Prvog dana su mladi igrači Vrijednosnica odigrali tešku i neizvjesnu utakmicu gdje su ulaskom u  samu završnicu bili smireniji protiv jake ekipe Cedevite Junior. Igrači Vrijednosnica bili su čvršći, agresivniji i bolji od mladih zagrepčana a utakmica je završila rezultatom 81:86 za KK Vrijednosnice Osijek, što je ujedno i prva klupska pobjeda nad Cedevitom u mlađim dobnim kategorijama.

U drugoj utakmici između  KK Sisak i KK Čakovec dominaciju su pokazali od prve minute dječaci iz Siska vodstvom u prvoj četvrtini od 25:14. Daljnom igrom dječaci KK Sisak su samo povećavali rezultat, te ukupnim rezultatom 72:57 ostvarili pobjedu.

U trećoj utakmici turnira igrali su KK Sisak i KK Vrijednosnice Osijek, u koju su mladi Brokeri ušli sa ”utegom” favorita, te su u prvoj četvrtini ubacili samo 15 koševa, dok su dječaci iz Siska zabili 22 poena. No poluvremenu Brokeri su bili u zaostatku od 3 poena 37:40. U nastavku je kolektivna igra Brokera rezultirala agresivnom obranom preko cijelog terena i raznovrsnim napadom sa svih pozicija za konačnih 83:63 u korist dječaka KK Vrijednosnica. KK Vrijednosnice su ostvarili svoju 4 pobjedu u ovom jakom natjecanju, što predstavlja dobar poticaj za nastavak kvalitetnog rada i očekivanja dobrih utakmica u nastavku pred kadetske lige.

U posljednjoj utakmici između KK Cedevite Junior i KK Čakovca nije bilo dvojbe jer su dječaci iz Zagreba pokazali svu raskoš elemenata i brzine koje posjeduju, te su u prvoj četvrtini ubacili nedostižnih 34 poena, a u nastavku na konačnih 120:57 ostavili KK Čakovec bez bodova.

Za KK Vrijednosnice igrali su Leon Pšihistal, Gabrijel Flanjak, Luka Ćurak, Luka Varga, Jakov Matuzović, Filip Stojčić, Leon Topalović, David Czersky Hafner, Zen Stanković, Filip Bukvić Buljubašić, Luka Šipka, pod vodstvom trenera Nedjeljka Matića, Dubravka Blaževića i Juraja Borasa.