Danas su kadeti Vrijednosnica u sklopu 9. kola Jedinstvene kadetske lige u sportskoj dvorani Zrinjevac, ugostili ekipu KK Radnik iz Križevaca. Cijelu utakmicu mladi Brokeri traže rezultatski priključak za razigranom gostujućom ekipom. Sigurnija i konkretnija završnica na koš kadeta Radnika, danas je bila presudna karika u pobjedi gostiju. U svakom slučaju, čestitke ekipama na trudu i zalaganju, a KK Radniku i na prvoj pobjedi.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Radnik 77:87 (24:24, 18:29, 14:24, 21:10)

Vrijednosnice: Andrić 2, Stojčić 18, Martinović 22, Šipka 15, Štebih, Mihić, Budač 4, Rejo 3, Ilić 5, Milinković, Biljan 4, Vidaković 4.

Radnik: Brkić 36, Katanović 24, Supančić 14, Radić 7, Ščetar, Filipović, Karre, Car 2, Ščetar, Fržović, Berend, Krišto 4.

Izjave:

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Prije svega, čestitke ekipi Radnika na ostvarenoj pobjedi. Od samog početka pokazali su kako je jako žele, u pojedinim trenucima i više od nas. Samo u pojedinim fazama igre, kada smo bili agresivni u obrani, uspjevali smo ih nadigrati kroz tranziciju. Međutim, njihova završnica na koš je danas bila puno konkretnija od naše i to je zasigurno i prevaga danasnjeg susreta. Čestitke i našim dječacima na zalaganju.

Trener Radnika – Ivan Svoboda: Tek smo u zadnjem kolu prvog dijela ostvarili prvu pobjedu, mislim da je sasvim zasluženo. Smatram da su momci dobro odigrali, iako je pred kraj bilo dosta grešaka koje su malo dovele pobjedu u pitanje. Smatram da jesmo kvalitetnija ekipa, to smo i dokazali.