Danas su kadeti Vrijednosnica Osijek u sklopu Jedinstvene kadetske lige ugostili ekipu Cibone. U sportskoj dvorani Jug odigrana je zanimljiva kadetska utakmica. Iako gostujuća ekipa od prve do zadnje minute ostvaruje i održava rezultatsku prednost, mladi Brokeri ne odustaju tijekom cijele utakmice. Poluvrijeme završava minimalnom prednošću gostiju (48:51). Međutim, Cibona krajem treće četvrtine odlazi na 10-ak poena razlike, što se za domaću ekipu pokazalo nedostižnim. Čestitke ekipima zalaganju i na prikazanom, a ekipi Cibone i na pobjedi.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Cibona 84:96 (20:27, 28:24, 16:23, 20:22)

Vrijednosnice: Stojčić 11, Martinović 20, Rejo 4, Šipka 30, Štebih 6, Budač, Andrić, Ilić 3, Milinković 8, Biljan, Vidaković 2

Cibona: Žarković 12, Krizmanić 9, Prlić 25, Bandov 14, Pavković 26, Šuto, Jakić, Štrumberger 4, Kurečić 2, Crnogorac 4.

Izjave:

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić: Prije svega čestitke ekipi Cibone na ostvarenoj pobjedi. Utakmica je za nas bila vrlo izazovna s obzirom na kvalitetu gostujuće ekipe. Danas smo imali previše izgubljenih lopti. U ostalim segmentima sam načelno zadovoljan sa prikazanom igrom naših igrača i zalaganjem na terenu. Čestitke našim dječacima na tome.

Trener Cibone – Ante Samac: Generalno sam zadovoljan današnjom utakmicom zbog činjenice da smo podijelili minutažu i onim igračima koji igraju manje, svaki je naš igrač bitan. Utakmica je išla u tom smjeru da podijelimo minutažu, da se rastrčimo, da odradimo neke dogovore koje smo dogovorili u slačionici. Čestitam našoj ekipi na pobjedi i ekipi Osijeka na otporu koji su dali.