Odigrana je i posljednja utakmica junioske lige skupine Istok za igrače rođene 1996 god. i mlađe.  U nedjelju  13.04.2014. KK VRIJEDNOSNICE OS DARDA je pobijedio svoje vršnjake i z susjednog  KK OSJEČKI SOKOL rezultatom 91:75.

Juniori  košarkaškog  kluba Vrijednosnice OS Darda su završili jedinstvenu ligu Slavonije i Baranje sa osvojenim prvim mjestom i samo jednom izgubljenom utakmicom (koš razlikom +419). Odmah iza njih po plasmanu su KK SEDAM  iz Đakova sa tri izgubljene te  KK OSJEČKI SOKOL sa četiri izgubljene utakmice. Zbog ostvarenog  rezultata  juniori KK VRIJEDNOSNICE OS DARDA su stekli pravo sudjelovanja  na Poluzavršnici juniorskog prvenstva Hrvatske, koja će se odigrati od 07.do 11.svibnja 2014.godine. Natjecanje će se odvijati u  dvije skupine po 5 ekipa. Skupina  A igra se u Rijeci a mladi „Brokeri“ će odmjeriti snage sa svojim vršnjacima u  skupini B koja se igra u Kaštelama.

SKUPINA  A – Split(1.jug), Kvarner(1.zapad), Križevci(1.sjever), Cedevita(2.centar), Mladost(3.centar).

SKUPINA B – Cibona(1.centar), Vrijednosnice Os Darda(1.istok), Kaštela(2.jug), Sonik Puntamika(3.jug), Zagreb(4.centar).

Plasman mlađih kategorija KK VRIJEDNOSNICE OS DARDA  na poluzavršnice državnih prvenstava  postaje praksa koja se ponavlja po četvrtu godinu.Pred mladim juniorima je težak zadatak ponavljanja odličnog rezultata kadeta koji su osvojili 4.mjesto na završnici državnog prvenstva Hrvatske za igrače rođene 1997.god.i mlađi.

Treba napomenuti da juniori KK VRIJEDNOSNICE OS DARDA odlaze na poluzavršnicu oslabljeni neigranjem ponajboljeg igrača LUKE BARIŠIĆA koji je na polusezoni  prešao u KK CEDEVITA iz Zagreba.

Za prvaka regije Istok su nastupili: Jakov Šarac, Luka Jakić, Arian Došen, Ivo Vincetić, Filip Zagrajski, Arian Jovanović , Matej Kujundžić, Ivan Buljubašić, Mihovil Blažević, Slaven Stanojlović, Marko Tutavac, Ivan Franić, uz vodstvo trenera Vanje Miljkovića.