Košarkaši Vrijednosnica Os Darde ušli su u drugi tjedan priprema za novu sezonu. Nakon što su ekipu Vrijednosnica OS Darde napustili Krolo, Baković i Katavić, novi lica u rosteru Senada Muminovića su Ivan Mileković i Luka Pandurić.

Veliko pojačanje za Klub iz Baranje je produljena vjernost  Zvonimira Ridla na još jednu sezonu. Ridl će svojom kvalitetom i iskustvom u velikoj mjeri pomoći Dardi u nastojanju da i naredne sezone igra košarku na najboljoj mogućoj razini. Novi lica u rosteru Senada Muminovića su Ivan Mileković i Luka Pandurić.  

Ivan Mileković ( KK Cibona, KK Široki, KK Zakbok, KK Čelik )

Pozicija: Krilo (2/3) Rođen: 18.08.1988. Mjesto rođenja: Zagreb Visina: 195 cm

Ivan Mileković rođeni je Zagrepčanin koji je nakon juniorskog staža u Zrinjevcu i Ciboni sreću pronašao u NLB ligašu Širokom. Visok je 198 centimetara, a raspoloživ na pozicijama dva i tri. U NLB ligi igrao je prosječno 11 minuta uz 4 postignuta koša po utakmici, dok je u regularnom prvenstvu BiH prosječno provodio 17,5 minuta u igri uz prosječna 5,1 poena i 2 asistencije. 

Luka Pandurić ( KK Valpovo, KK Vinkovci, KK Svjetlost )

Pozicija: Bek (1/2) Rođen: 15.09.1993 Mjesto rođenja: Osijek Visina:  194 cm

Luka Pandurić rođeni je Osječanin (1993) koji je nakon juniorskog staža u Valpovu i Vinkovcima prošlu sezonu odigrao u Svjetlosti iz Broda. Visok je 194 centimetara i raspoloživ na pozicijama jedan i dva. U Hrvatskoj A1 ligi igrao je prosječno 10:57 minuta uz 2.3 postignuta koša i 0.5 asistencije po utakmici, dok je u Balkanskoj BIBL ligi prosječno provodio 8.29 minuta u igri uz 3 poena  i 2 asistencije po utakmici. Luka je povremeni mladi reprezentativac Hrvatske.

Trenutno pod vodstvom trenera Senada Muminovića treniraju: Mandić, Jugo, Pandurić, Meznarić, Radoš, Kordić, Bičvić, Mileković, Zucić, Kujundžić, Ridl i Ćutuk. Još se očekuju potpisi dvojice igrača na centarskim pozicijama čime bi se kompletirala ekipa za predstojeću sezonu.