Ideju za projekt HIMNA BROKERA dao je Darko Bilandžić, naš veliki fan, bivši košarkaš i voditelj marketinga u Muzeju Vučedolske Kulture.

 

Pozivamo sve ljubitelje košarke, sportske entuzijaste, repere, hip hopere, rokere i druge umjetnike da nam pomognu napraviti himnu košarkaškog kluba Vrijednosnice Osijek.

Kako nam je stalo do naših fanova i posjetitelja na našim utakmicama, ovim putem bi željeli nekoga od njih zauvijek uvrstiti u sastavni dio našega kluba u obliku autora i izvođača HIMNE BROKERA.

Želimo da himna bude ponos kluba, navijača i košarke u Osijeku i cijeloj Slavoniji i Baranji. Himnom želimo obogatiti sve naše javne nastupe, a ona će se naravno emitirati na domaćim utakmicama i svim ostalim klupskim eventima.

Himna bi trebala biti navijačka, agresivna i dinamična, kako bi naši igrači i navijači uz nju dobili dodatnu energiju za igranje i navijanje. Također bi u svom tekstu trebala sadržavati nadimke naših košarkaša ”Brokeri”, naših navijača ”Komarci”, te naših sugrađana ”Lege”. Sve ostale detalje i informacije o klubu možete pronaći na našoj web stranici pod rubrikom Biografija, te preko klupskog kontakt telefona: 099 3151241.

Svoju ideju ili demo snimke za himnu ćete moći poslati na klupski mail: klub@kkvrijednosniceosijek.hr sa naslovom “HIMNA BROKERA”. Natječaj za himnu započinje danas 28.listopada, a traje do 01. prosinca tekuće godine.

Dan nakon isteka natječaja klupski žiri će odabrati tri najbolje demo snimke, te ih postaviti na našim web, facebook, instagram i twitter stranicama. Pobjednika će odabrati naši fanovi na način da svojim glasovima odluče koji će demo postati HIMNA BROKERA.

 

Nakon odabira pobjedničke demo snimke, Uprava KK Vrijednosnice Osijek će nagraditi autora sa 5.000 kuna, te će se o klupskom trošku izraditi muzički spot himne sa autorom, izvođačima, Komarcima i Brokerima.Radujemo se suradnji sa autorima i glazbenicima, Vašim demo snimkama i nadam se da se vidimo na utakmicama KK Vrijednosice Osijek.