Konferencija za medije KK Vrijednosnice Osijek održana je danas na novootvorenom košarkaškom igralištu u Retfali.

U 11 sati gradonačelnik Ivan Vrkić je, sa predstavnicima tvrtke S Event, službeno otvorio novo košarkaško igralište, u sklopu projekta ”Koš za koš”, a prvotimci našeg kluba odigrali su na njemu prvi basket i time podržali ovaj odličan projekt. Nakon što je igralište službeno otvoreno, na njemu je simbolično održana konferencija za medije, koju je otvorio voditelj klupskog marketinga Dražen Majstrović. Predsjednik neprofitne udruge Auxilium, Marijan Gubina, iznio je podatke o prihodima sa utakmice protiv Cibone, 8.000 kuna, te naveo kako se očekuje godišnji prihod oko 50 – 60.000 kuna, koji će se raspodijeliti socijalno ugroženoj djeci iz osječkih naprofitnih udruga, te Osnovnih Škola.

Nakon toga je kapetan Vrijednosnica Osijek, Aljoša Šarac najavio utakmicu protiv KK Alkar Sinj: očekuje nas težak protivnik i teška utakmica. Alkar je netipična košarkaška ekipa, koja igra agresivnu košarku u kojoj svi jako dobro šutiraju, skaču i trče. Pojačali su se sa Amerikancem koji je trenutno među vodećim strijelcima i asistentima lige, te je pred nama vrlo težak ispit. Pozivam sve ljubitelje košarke da nas dođu podržati protiv Alkara, jer uz njihovu pomoć smo pobijedili Cibonu, pa se nadamo da to isto možemo ostvariti i protiv Sinjana.

Renato Martinko, sportski direktor kluba, predstavio je projekt ”HIMNA BROKERA”, za koji je ideju dao Darko Bilandžić, naš veliki fan, bivši košarkaš i voditelj marketinga u Muzeju Vučedolske Kulture. Pozivamo sve ljubitelje košarke, sportske entuzijaste, repere, hip-hopere, rokere i druge umjetnike da nam pomognu napraviti himnu košarkaškog kluba Vrijednosnice Osijek. Kako nam je stalo do naših fanova, ovim putem bi željeli nekoga od njih zauvijek uvrstiti u sastavni dio našeg kluba, u obliku autora ili izvođača HIMNE BROKERA. Želimo da himna bude ponos kluba, navijača i košarke u Osijeku i cijeloj Slavoniji i Baranji, a njom želimo obogatiti sve naše utakmice i ostale javne nastupe. Sve detalje i informacije o natječaju i klubu možete pronaći na našoj web, facebook, instagram i twitter stranici.

Vidimo se na utakmici protiv Alkara!