Ekipa 2007. KK VROS 2018 PH Zg 01

Tijekom vikenda 20. – 22. travnja 2018. održano je u Zagrebu finale prvenstva Hrvatske U-11 za dječake u mini košarci. U završnicu se plasiralo 10 ekipa, koje su bile najbolje u svojim regijama. Ekipa Vrijednosnica Osijek predstavljala je istočnu regiju, zajedno sa ekipom Borova. 

Utakmice na turniru su bile zanimljive i borbene, a sve su se ekipe trudile pokazati sve što su do sada naučili. Mali ”Brokeri” su jako dobro odigrali cijeli turnir, osim prve utakmice, te su osvojili 5. mjesto, a samo je malo sportske sreće nedostajalo do plasmana u polufinalu.
 
KK Vrijednosnice Osijek, nastupile su u sastavu: Luka Rejo(cap.), Luka Šipka, Gabriel Jelečević, Juraj Goljak, Bruno Vukobratović, Lukas Anđelić, Bartol Mišir, Jakov Čepo, Mata Vidaković, Matej Debeljak, Luka Mastanjević, Niko Polanjčec, Luka Mrkonjić i Dino Vukoja, treneri su bili Ivan Kiš i Nedjeljko Matić. 
 
Ekipa je ostvarila 3 pobjede i 2 poraza, ta pokazala svoj veliki potencijal ali i neke mane, koje se ubuduće trebaju otklanjati kroz rad na treningu.
 
Pobjednik turnira je sasvim zasluženo KK Cedevita, koja je pokazala više od svih ostalih ekipa.
 
Posljednjeg dana turnira, održano je natjecanje u šutiranju sa distance (3 poz., 4 lopte) i tu su naši dečki pokazali najviše. Članovi Vrijednosnica Luka Šipka i Juraj Goljak osvojili su 1. i 2. mjesto i pokazali da mladi Osiječani imaju najbolju ruku.
 
Organizatori završnog turnira zaslužuju sve pohvale za izvrsnu organizaciju natjecanja, za posjet muzeju Dražena Petrovića i za sve popratne aktivnosti oko turnira, koje su zaista bile na visokoj razini. 
 
Rezultati naše ekipe:
 – KK Cedevita – KK Vrijednosnice Osijek                48 : 15
 – KK Sonic P.(Zadar) – KK Vrijednosnice Osijek      28 : 23
 – KK Vrijednosnice Osijek – KK Čakovec                45 : 26
 – KK Vrijednosnice Osijek – Oliva(Vodnjan)            44 : 27
 – KK Vrijednosnice Osijek – KK DOŠK(Drniš)          28 : 15
 
Poredak: 1. Cedevita
               2. Sonik Puntamika
               3. Zagreb
               4. Grafičar
               5. Vrijednosnice Osijek
               6. DOŠK
               7. Čakovec
               8. Borovo
               9. Kastav
             10. Oliva

 


Emisija Sport Report

Završni turnir u Mini košarci za dječake U-11 koji se održavao u Zagrebu od 20. do 22.04.2018.