Šibenik je ušao u utakmicu sigurno, a za to je najviše zaslužan bio Filip Vukičević, koji je zabio šest od prvih devet poena. Gostima se otvorio šut vrlo rano, tako da su već u sedmoj minuti prve četvrtine imali dvoznamenkastu prednost, koju su i zadržali.

Nakon prvih deset minuta igre bilo je visokih 12:24 za goste iz Šibenika. Drugu četvrtinu opet je otvorio Vukičević s dva uzastopna pogotka, a nakon samo nekoliko minuta već je bilo 12:33. Tricama je domaćine nastavio “topiti” Domagoj Bašić, koji je završio poluvrijeme sa čak šest realiziranih trica iz šest pokušaja! Međutim, domaći su uspjeli doći k sebi i smanjiti razliku. Na poluvremenu je na semaforu stajao rezultat 31:46.

Cijelu treću četvrtinu bila je dosta izjednačena, praktički se igralo koš za košem. U zadnjoj četvrtini domaćini probali još više smanjiti razliku, u čemu ih je predvodio Miše Diminić smanjivši na 58:69 nakon pet minuta igre, a napad kasnije, nakon koša Ljube Šamadana, Luka Pandurić smanjuje na minimalnu dvoznamenkastu prednost 61:71. U posljednjoj minuti četvrtine Pandurić je opet “povukao” svoju momčad i smanjio na čak 66:73, no to je bilo najbliže što se Darda uspjela približiti. Šamadan i Bašić priveli su utakmicu kraju, a rezultat je bio 68:80.

Cijela momčad Šibenika je imala jako dobru šutersku večer, pogotovo Domagoj Bašić koji je ubacio čak osam trica iz dvanaest pokušaja, a uspješan je bio i Filip Vukičević sa šutom 11/13 za dva poena. Samo Bašić, Vukičević i Šamadan zajedno zabili su više koševa nego cijela momčad Darde. Kod njih su pak najbolji bili Diminić i Pandurić s 23 poena svaki.

Vrijednosnice Os Darda – Šibenik 68:80 (12:24; 19:22; 17:16; 20:18)

VROS Darda: Meznarić 8, Došen 8, Diminić 23, Pandurić 23, Bičvić 4, Kujundžić R., Šarac, Radoš 2, Kujundžić M., Žulj, Krajina, Turalija.

Šibenik: Mišić 6, Badžim, Bašić 30, Kalpić 3, Španja, Radovčić, Andabak, Vujičević, Vukičević 25, Šamadan 16.