Utakmica je počela nervozno, pa uz nekoliko grešaka s obje strane nije bilo većih rezultatskih promjena. Igralo se koš za košem tijekom većine četvrtine, točnije sve do same završnice kada ipak domaćini uspijevaju preko Matića i Subotića, koji veže dva šuta, doći do “finih” plus sedam na kraju prve četvrtine.

Pokušali su u nastavku gosti uzvratiti preko bivšeg Splićanina, Miše Diminića (32:28), no nije im to pošlo za rukom. Vrlo dobrom Matiću pridružio se Mimica s dalekometnom paljbom pa su tako Žuti došli na ugodnih 42:31 u 18. minuti susreta. Ni tu se nisu zaustavili domaćini, to jest Jukić i Mimica, koji tricama donose visokih plus 15 s kojima odlaze na “veliki odmor”.

Baranjci nisu imali “lijeka” ni u drugom dijelu. Punili su domaćini i dalje koš Darde pa su čak poenima Matića došli do plus 25 u 27. minuti utakmice što je uzrokovalo još jednu minutu odmora gostiju. Malo su se ipak uspjeli oporaviti gosti nakon minute odmora te doći do minus 22 na kraju treće dionice, i to ponajprije zahvaljujući Diminiću.Imali su domaćini plus 20 sve do 35. minute kada su se malo opustili što su Baranjci iskoristili i uspjeli se približiti sve do minus 11, no dalje nije išlo. Vrlo uvjerljiva pobjeda Splićana s kojom su potvrdili dobru formu.

KK Split – KK Vrijednosnice Os Darda 83:72 (27:20; 27:19; 22:15; 7:18)

Split: Najev 3, Mimica 24, J. Jukić, Subotić 7, Matić 25, Vučić, Katić, Filipović, Markulin 13, Madunić, I. Jukić 11, Kalajžić

VROS Darda: Meznarić 13, Došen 8, Bičvić 6, Pandurić 12, Krajina, Kujundžić, Žulj, Radoš 3, Šarac, Diminić 29