U posljednjem susretu 4. kola A-1 lige, košarkaši Darde slavili su na vrućem trogirskom parketu, gdje su upisali  treću pobjedu  u šokantnoj završnici nad košarkašima Trogira sa rezultatom 84:82.

Ekipa Darde odlično je otvorila susret, nošena igrom  Krole i Meznarića, no krajem prve četvrtine nekoliko grešaka baranjaca i raspoloženi Bizaca, vraćaju rezultat na početak  15:15. Drugu četvrtinu darđani opet dominiraju te u 14-oj minuti uz odličnu igru Gamme i Čamagajevca ostvaruju prednost od 20:33. Nakon toga domaćin preko Žitka i Vitalia, izazvan serijom bezidejnih napada Darde,  vraća Trogir u susret te na odmor odlaze sa rezultatom 31:35.

Baranjci se u 27-oj minuti nošeni odličnom igrom Gamme, Katavića i Krole odvajaju na dvoznamenkastu prednost (44:55). Dobra igra „Brokera“ rezultira velikim brojem grešaka Trogira, te darđani ostvaruju prednosti od 10 poena (52:62). U 36-oj minuti prvi play Darde, izvrsni Čamagajevac, pravi petu osobnu što dodatno komplicira situaciju, a domaćin se ponovo vraća u igru. Dvije minute prije kraja Drezga tricom pogađa za 71:76, tako da je susret odlučen u posljednjih pet sekundi kada je nakon trice Bizace (82:83), Marko Mandić pogodio tri od četiri slobodna bacanja. U momčadi KK Vrijednosnice OS Darda najučikovitiji bili su Gamma 20, Krolo 17 i Katavić 15 poena. Trogir je i ovaj put predvodio sjajni Bizaca sa 28 poena uz pomoć Blajića  sa učinkom od 16 poena, 6 skokova i 6 asistencija.