Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo košarkaške lige početnika Slavonije i Baranje, u kojoj KK Vrijednosnice Osijek nastupaju sa tri ekipe: ‘’Komarci’’, ‘’Legosi’’ i ‘’Rode’’.

U skupini ALPHA susrele su se već u prvom kolu naše dvije ekipe KK VROS Legosi – KK VROS Rode, a pobijedili su Legosi rezultatom 57:46. U zanimljivoj i borbenoj utakmici, punoj lijepih akcija i dobrih košarkaških poteza mladi Legosi su nadigrali svoje klupske prijatelje Rode.

Legosi, koje vodi trener Dubravko Blažević, nastupili su u sastavu: Tomić, Grujić T, Pšihistal, Ilić M, Grujić M, Ćurak, Ilić L, Rejo, Stojčić, Škorjanc, Bajto, Šipka, Polanjčec, a

za Rode, koje vode treneri Ivan Kiš i Zoran Andrić, igrali su: Kokorović, Vilagoš, Ribarić, Malović, Meglić, Cvetko, Leko, Ribić, Mikolčević, Bošnjak, Kurtović, Bago.

U skupini BRAVO, igrali su KK VROS Komarci – Škola košarke Brod, a pobijedili su Komarci rezultatom 94:27. Komarci su dobili priliku da pokažu svoje znanje i uviježbanost sa vršnjacima iz Slavonskog Broda. U utakmici sa puno dobrih dodavanja, ljepih i atraktivnih koševa u obje ekipe sa snažnom i borbenom obranom, ekipa KK VROS Komarci je ostvarila svoju prvu pobjedu.
Trener Nedjeljko Matić pružio je priliku svim malim igračima za igrom u vidu pasarele, a za Komarce su igrali Flanjak, Pšihistal, Varga, Pavičić-Milošević, Marošević, Sranković, Vila, Matić, Bukvić-Buljubašić, Vukman, Stojčić i Vukobratović.

Srdačan pozdrav.