Odigran je i drugi dan turnira ”Holding Vrijednosnice Osijek 2024” u kojem su igrali: BBC Nord Dragonz vs. Sloboda Tuzla 72:79, KK Vrijednosnice Osijek vs. Atomeromu SE Paks 83:104.

U prvoj utakmici ekipa Nord Dragonz ima bolje otvaranje i konstantnu prednost, no Sloboda Tuzla ih sustiže i poravnava na poluvremenu za 43:43. Drugi dio kontroliraju igrači Slobode, u stalnom su vodstvu i ostvaruju pobjedu za treće mjesto na turniru.

Drugu utakmicu, za prvo mjesto odigrale su Vrijednosnice Osijek i Atomeromu SE Paks. Vrijednosnice su otvorile utakmicu sa 5:0 no nakon toga je Atomeromu nametnuo svoj ritam koji Vrijednosnice nisu mogle pratiti te gosti iz Mađarske zasluženo pobijeđuju sa 83:104 te osvajaju prvo mjesto na turniru. Treba napomenuti da je danas Brokere sa klupe i na terenu vodio tandem trenerskih pomoćnika Veljko Budimir i Stanko Kujundžić, dok je trener Domagoj Kujundžić bio na obaveznom trenerskom seminaru HKS-a za predstojeću sezonu, te da su domaćini igrali bez Filipa Bjelanovića koji se dobro oporavlja od jučerašnjeg lošeg zdravstvenog stanja.

Konačni poredak turnira Holding Vrijednosnice Osijek:

1. mjesto: Atomeromu SE Paks
2. mjesto: KK Vrijednosnice Osijek
3. mjesto: KK Sloboda Tuzla
4. mjesto: BBC Nord Dragonz