Košarkaši Vrijednosnica Osijek su u tvrdoj i neizvjesnoj utakmici pobijedili goste iz Kaštela, upisali svoju četvrtu pobjedu i popeli se na 7 mjesto ligaške tablice.

Brokeri su na svome parketu otvorili tekuću sezonu bez ozlijeđenog prvog centra Miše Diminića sa tek oporavljenim Davidom Ušićem i Arijanom Došenom. Novo/staro lice u ekipi Vladimira Krstića je mladi talentirani Filip Krajina mlađi brat Kristijana Krajine (GKK Šibenik). Ekipa Kaštela je u velikom djelu promijenila svoju momčad u odnosu na prvo kolo. KK R. Kaštele napustili su; Ivan Mimica, Goran Fodor, Petar Madunić, Stanko Kujundžić i Stipe Režić. Tako oslabljeni gosti iz Kaštela u Osijeku su pružili značajan otpor ali nedostatak rotacije pokazalo se kao prevelik hendikep za nešto više. Gosti iz Dalmacije u svojim redovima imali su iznimno šuterski raspoloženog Junakovića (27p) koji drži prednost od 4 do 6 poena na strani Kaštela u većini prvog poluvremena koje završava sa +4 za goste (35:39). U nastavku Brokeri ulaze čvršće i odlučnije. Zahvaljujući tricama Mateja Karlovića odvajaju se na pristojnih +6 pred ulazak u zadnjih deset minuta. Uvodne minute posljednje četvrtine pripale su gostima koji se približavaju na -2 (63:61). Brokeri odgovaraju preko mladog Ivana Zebića koji sa svoje dvije trice prelama susret. U preostalom vremenu Brokeri mirno privode susret kraju (82:76). KK Vrijednosnice Osijek su do vrlo važne pobjede predvodili Aljoša Šarac 19 i Matej Karlović sa 16 poena. Nikola Turalija je s 10 poena i 7 skokova dostojno zamijenio ozlijeđenog Mišu Diminića. Kod gostiju vrlo dobru partiju odigrao je Martin Junaković 27 i  trojac sa po 13 poena; Aco Mandić, Nikola Došen i Ivan Rašetina.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Ribola Kaštela 82:76 (20:24, 15:15, 28:18, 19:19).

KK Vrijednosnice Osijek: Kujundžić 4, Zebić 10, Došen 2, Krajina, Ušić 11, Bičvić, Pandurić 8, Šarac A 19, Šarac J, Karlović Mat. 16, Karlović Mar. 2, Turalija 10.

KK Ribola Kaštela: Jukić, Junaković 27, Rašetina 13, Blažević, Jurjević 2, Došen 13, Galić 8, Brzica, Mandić 13, Karanušić.