Sastavljanjem ekipe za sezonu 2010/11 u ”KK Vrijednosnice OS Darda” počele su aktivnost vezane za novu prvoligašku sezonu.

Prvo je nastavak suradnje dogovoren sa najiskusnijima: Ridlom i Mandićem, pod ugovorima su Meznarić, Katavić, Ćutuk, Komadina i Čamagajevac, a sa Krolom i Gammom se očekuje nastavak suradnje. Pomlađivanje ekipe za slijedeću sezonu počelo je sa dovođenjem darovitog Zvonimira Omazića (1992g.), jednog od ponajboljih igrača u prošloj sezoni ”KK Meteor Đakovo”,(18,4 poena po susretu). Ugovor je potpisan na 4 godine te smatramo da će nam Zvonimir uskoro biti jedan od nosioca igre, a u pregovorima smo sa još nekolicinom odličnih mladih košarkaša iz regije.

Dugoročan projekt proizvodnje vlastitog igračkog kadra započet je školovanjem i usavršavanjem vlastitih trenera: Frane Radana, Vanje Miljkovića i Marka Mandića, dovođenjem iskusnog Ivana Matančića, te odlukom da krenemo u gradnju vlastite montažne dvorane. Za dvoranu je pri kraju ishođenje dokumentacije i dozvola, a planirani završetak radova je za 40-tak dana.

Slijedeći korak ka još boljim uvjetima za proizvodnju igrača je osnivanje ”KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK”, sa sjedištem u Osijeku ( Kapucinska 25/II ). Ovaj klub je osnovan da nam bude baza za sve darovite mlade igrače iz regije, koji će se kroz natjecanje u A2, Juniorskoj i Kadetskoj ligi kaliti za prvoligašku konkurenciju. Smatramo da ćemo ovoga ljeta sa svim ovim aktivnostima postaviti temelje za ispunjenje svih naših ciljeva koji su vezani za ”Prvoligašku košarku iz vlastitog dvorišta”.